『薪火post』BNO 續期資訊(83) 先睇頂置 再睇DOC 之後再問問題

1001 回覆
12 Like 0 Dislike
睇頂置
Keep calm and be buddha, thanks.
仲未confirm 收左我件,驚佢吳見左
想問下如果我張相過到system validation,
會唔會有機會HMPO人肉睇完覺得唔ok而要resubmit相? (e.g.頭髮遮到條眉, 有表情,etc)
真?
都講咗唔好俾無謂嘢!人哋要出世紙!俾咩長輩身份證呀!無咪寫信解釋囉,你有無睇清楚份doc?你自己張係可以縮成A4,記得底面都要影!
我問得吳好,DHL 6月2 成功派遞,但今日6月10 HM passport office仲未confirm 收到文件,我知可能要等2星期,所以想問大家呢排等咗幾耐,驚佢唔見咗份件
叫佢哋俾錢申請過吧!
DHL $450仲要自己拎去

用Skynet仲好啦,做緊BNO優惠

送BNO文件500克以內$100,包上門收件

https://www.skynet.net/hong_kong

WhatsApp 55112982
你可以選擇唔好信!不過你又可以參考吓正式paper form申請表點教!答案自己去hmpo網頁搵!

BTW港英年代,我哋投票係用筆,打交叉俾心儀候選人嘅!
DHL 真係試過派錯件,見過鬼所以怕黑
之前先有巴打經中介搵咗skynet,驚到以為瀨嘢!
拾肆個工作天內更新

BTW
吳定唔
我見香港派件啲人嫌慢,懷疑集埋一段時間先至送。
我幫我老豆申請.....因為佢呀媽冇結婚證書冇出世紙,寫左信解釋,洗唔洗交佢呀媽ID Copy
你個case 值得唔見左BNO既巴打參考
我見啲人話原本今日派,跟住無影,過幾日又派得返,驚唔見居多。但應該安全過平郵啩。
你仍未睇明?唔好俾無要求嘅無謂嘢!無替代文件㗎,系統要乜俾乜,交唔到寫信解釋!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞