『薪火post』BNO 續期資訊(78) KEEP CALM AND CARRY ON

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
5p仔死曬十世啦, 你哋夾硬歸類製造假想敵
請問如果申請時填錯左舊 passport no但又俾晒錢可以點搞
嘈乜撚 叫你google又唔肯https://forum.hkgolden.com/thread/5678886/page/1
乖,俾埋你啦,雖然五年前都有參考價值嘅

好心啦,咁上心係啲唔識你嘅人屌你做乜,你現實好孤獨咩why so serious? 好我退後一萬步,就算當係龍門任搬,咁又點?我同你有親?我洗俾面你?

續到證就嘈少陣,做返啲有用啲嘅嘢仲好啦朋友
如果你在網上申請階段忘記輸入某些資料/輸件或選擇錯誤資料,我可以怎辦?
如果你發現有任何資料於網上系統申請時忘記輸入某些資料/輸入或選擇錯誤資料,你可以手寫或以電腦打一封信,內容提及你忘記、輸入或選擇錯誤的資料,然後下款簽署及填寫日期。你的簽署必須與你的聲明書上的簽署一樣。然後將該封信連同其他所需文件一同寄至HMPO。

岩岩睇緊#1 doc希望幫到你
感謝

係Fedex開個新既個人帳戶,等幾個鐘先會有優惠價
首3個月6折
今日Ship左份表出去 202蚊
記得揀Priority
人名地址都要english/中英對照
有無水電煤信果啲?
而家仲有聲明書要填?琴日申請好似冇叫我print out簽任何野?
我嘅月結單係用中文,不過名同地址係用英文
最後個壓花
有用資訊....建議入DOC/COPY起佢等人問就PASTE 返出黎
啦同哋你又會加個口字邊
$202仲平過speedpost $245 (郵局暫停左speedpost去UK)
大專大學政府信呢
$206先岩 For參考
又差唔多要爆post
唔會呀,特登試過可以反摺先問,已經跟巴打講攤開印咗了
問佢可唔可以電郵交,部分文件如副署、月結單e-copy係可以,到時有需要時,同嗰邊溝通。
其實錯咗就認
真係咁難咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞