『薪火post』BNO 續期資訊(78) KEEP CALM AND CARRY ON

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
所以一定要同hmpo溝通清楚咩原因,有需要嘅,可以需要副署人資料頁電郵過去核實!分分鐘接受咗過一兩日就批。再簽過仲要紙本,搞得嚟寄過去,使多咗錢而且大約一星期先到。批核時間又拉長咗。
我send咗email去hmpo問,有回覆嘅話會同返咁多位巴打講,唔該哂先
有咩update 記得上黎比包膠

太多人有事就上水...一解決左就潛水乜都唔交代下

你既每一個包膠都可以完善呢個POST同幫到下一個遇到同樣問題既巴打
有幾個OFFICE處理PASSPORT
應該唔用特衰了
BTW宜家都去唔到等破佢處
the countersingatory doesn't hold a current ... passport好難明咩?
想講空郵,變左平郵,
巴打唔好意思
唔該哂指正
我上星期速遞左d doc (出世紙,身份證明,副簽 同passport)
漏左份住址證明,星期六再速遞
兩份都有人簽收左,差唔多成個星期
但系統都未有update receive
請問有冇咩問題
睇頂置
英國船期唔係成日有...
就算上左船去英國都要30日左右..預40日左日先會有更新...
同埋唔知有無記錯隻櫃係要中轉鹽田港出
其實地址證明,可以到時佢追你時,先至電郵e-statement 俾佢。
佢加密咗船

1週一次依家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞