『薪火post』BNO 續期資訊(78) KEEP CALM AND CARRY ON

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
22/5 report lost......今日都未有 ref. no.......係咪因為未開工?
小學時改既,所以,行政手續唔難,無諗過去到BNO咁複雜,樣樣都試下,睇下邊份文件接納了,感謝你的解說
以往正常時,搵一兩個月等閒事,有人批咗新證,都未見過ref no!
只有等?.....
報咗先
你confirm 你係有 可以申請先既
PE睇過就知彈唔彈,彈咗咪手機影過囉。
搭單問下 張證件相你地係出去影定屋企影?
驚屋企影到好7 但又唔想特登出去
哦............report lost 未有 ref no. 照去 re-apply?.......thank you bro....!
簽啦,返晒文件,pe睇完,要補乜會再通知你,到時再即搞,問佢可否上載或電郵處理,補交完好快就批。
手機影嘅有,去相舖影嘅亦有,豐儉由人。自己影重點係清晰無背影!系統指引有教咩為之合格。
你肯定有舊BNO
係呀。。。 我係廢老
咁好清晰一收到我就交form 先
吾好意思 想問下fedex 優惠 係咪一定要用佢個ship manager? 有冇得開左ac後親身去寄?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞