[男人的浪漫 26Nokia Connecting People 白卡任何淫與狗不得內進

1001 回覆
17 Like 6 Dislike
如果8.3 8.2遲遲唔出 索性幫襯3叔S20算 部LG G4應該就快瓜 越來越lag 依家連聽電話都有時勁細聲 藍芽有時用用下自己中斷
想幫屋企人買個7.2 既007 Kevlar套都冇,淨係入5.3既,香港間代理
而家延長左兩個月變左未過
更新後都用左好多次冇問題
係最近幾日用先唔得
唔得就拎去旺角整 唔洗等好耐
好!旺角果邊係咪有後備機俾人用住先?
好似無架 你放低落樓打個轉都整完
但咁樣唔洗洗左機先?
最好備份定
好!多謝你建議!
我反為會考慮LG舊旗艦,性價比高
1GB RAM 點夠用? Nokia C2 RAM 使用量測試
https://wp.me/p91Q8a-2Qt
仲搵到lg電話咩
水貨總會有 利申:研究下未真係買
再利申:仲係用緊LG V10,啱啱尋日又換一粒代用電

不過都有機會換機嘅,睇情況
部7.1剛剛死左
想換部新,睇緊8.2定係9
有冇邊部師兄們推介??
Apple SE
NOKIA真係想到年尾先出新中高階機 旗艦機就實拖到下年頭 年年都遲成咁
Nokia 7.2

Nokia 8.3 5G 未上市
HMD 2019 年度虧損擴大
昏迷左幾個月吹到天下無雙嘅旗艦出左未?
https://wp.me/p91Q8a-2S5

在2019年,HMD Global 獲得17億歐元總收入,比2018年的總收入24歐元有接近三成收入倒退。扣除成本後,2019年全年錄得295萬歐元的虧損,比上一年188萬歐元虧損大幅增加五成六,可見 HMD 去年的營運成績並不理想。
執柒咗佢啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞