[男人的浪漫 26Nokia Connecting People 白卡任何淫與狗不得內進

1001 回覆
17 Like 6 Dislike
訂咗4a,部7plus等唔到8.3喇
me2, 用緊8.1,4a會變主機
去左荃灣換$350.
兩條痕即刻無咁明顯
btw,原廠電係飛毛腿,上網查過評價麻麻
換左電後粒野得唔得
大家有冇用smart watch?
用緊nokia7.2唔知其他牌子兼唔兼容
換左兩日only,暫時正常。
要試耐d先知
想買部nokia 比我老豆
佢唔中意用iphone, samsung,係中意用華為 (巴打屌細力d我已經為左佢用華為鬧左佢好多獲)
咁我本身都有用nokia 5.3做返工機,我都覺得介面幾簡潔,佢應該用得慣
我唔介意買貴d比佢用,最緊要係襟用同電力夠,佢返工成日要用電話同人聯絡,返屋企又中意睇片
依家nokia仲有冇旗艦機架我見豐澤果啲大鋪都係得nokia 7.2想問清楚先買
有冇黃師傅識整8.1差電位?
https://wp.me/p91Q8a-35u

近日外國網站 Nokiamob.net 獲得聲稱是 Nokia 215 (2020)、Nokia 225 (2020)、Nokia Leo 的圖片及規格。據知三部 Nokia 功能手機皆支援 4G LTE 網絡,相信價格比之前的 Nokia 8110 4G、Nokia 2720 Flip 更加便宜,讓預算有限的消費者能夠享用到 4G 網絡。
唔該晒巴打
Google要訂花時間,我老豆急用諗住今日出去買到邊部就邊部
同埋Nokia呢個牌子以前未有smartphone就係我老豆最中意既牌子
都真係算男人的浪漫,pixel 4a佢唔識呢個牌子怕佢用用下又搵藉口買華為,Nokia 佢會信心大啲
唔該晒巴打解答
老豆用得好開心佢以為係貴野黎
得銀色有貨
我上星期都買咗部 7.2 比老母,$2198@衛訊,送128gb卡,mon夠大又有androd原生態,冇得輸
HMD已同富智康完全割席,前富智康董事長已離開HMD董事會

SAM CHIN FROM FIH LEFT THE BOARD OF HMD GLOBAL
https://nokiamob.net/2020/08/24/sam-chin-from-fih-left-the-board-of-hmd-global/
7.2 有冇android one?
都係貴5.3 500蚊左右
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞