[男人的浪漫 26Nokia Connecting People 白卡任何淫與狗不得內進

1001 回覆
17 Like 6 Dislike
https://www.eprice.com.hk/mobile/talk/4529/216422/1/
//昨日 HMD Global 亦宣佈獲得 Google、Qualcomm 和 Nokia 注資共 2.3 億美元,這筆資金將會用於加速將 5G 智能手機在全球各地上市,尤其是在美國,將會與當地電訊商建立更緊密的合作關係。雖然 Nokia 授權 HMD Global 使用其品牌 10 年以推出手機產品,亦在董事會佔一席位,但 Nokia 由 2016 年以來一直沒有投資於 HMD Global,有外國分析認為可能是為未來兩者合併而鋪路。//
今年可以加速出機啦
而家美帝要打摷華為5G推Nokia
之後5G會唔會係Nokia嘅天下
Nokia上返皇者地位
5.3 有冇話有冇解決charging port 問題? 諗緊呢部定 sony 10 ii, 呢部貪佢又平,又720p 對cpu 負擔冇咁大。
用到第三部nokia都冇charging port問題…
第一次買nokia, 上網見好多人都話nokia 5.1 plus 6.1 type c 充電頭設計有問題, 用得多會鬆。

諗緊佢新出既 nokia 5.3 解決咗未。 我見disassemble 片就見佢type c 頭已經用咗唔同pcb
聽住先
到summer未
不如跟埋android11出算吧啦唉
有冇巴打知 NOKIA check 機 code係咩
2021/22 Summer可能出到既
查過啲 Teardown 片,
Nokia 5.3 的確改番charging port design.
相信應該好啲
我自己就諗住去換電再戰一年
原本想自己換
但睇過拆機片呢部野好難換,比錢人賺算
九月啦
一個月後。。。。
離哂譜
快D換電保平安
轉會。。。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞