[男人的浪漫 26Nokia Connecting People 白卡任何淫與狗不得內進

1001 回覆
17 Like 6 Dislike
買 google 4a 好似穩陣啲
有幾可會壞呀
睇拆機片 type c 頭係改長咗少少, 但其實平價黎講micro usb 仲好用
之前幾款pixel都出現過問題
damn
用咩機呀
唔想資料被送中, Android似乎得以下牌子可以選擇:
1. Google pixel (無行貨)
2. Nokia
3. Sony (軟件差)
4. Asus (QC差, 可能子龍任務)
5. HTC (QC差, 可能無OS更新)
Nokia 似乎係無選擇下嘅選擇
我係 nokia fans
Sony同埋ASUS而家都係得返highend嘅lineup
要middle range打落真係得返nokia叫做可以買吓
Asus上年flagship到今年咪midrange價可入手囉
直頭慳埋研發成本
zf6 仲有貨咩?
4000幾都可以一戰
price.com好似仲有
最平好似$37xx
細鋪+貨尾asus
驚驚
所以我先諗下年zenfone 7
跌到4k就可以入手865 無打窿mon
我本來想買Nokia 8.3 但一見到打窿mon都係有d礙眼
zf7 跌到4k 可能要半年
唔緊要啦
你睇下果粉揸住X或更舊款等12發佈會,最後決定等13
叫佢地情何以堪
12 真係唔吸引
homepod mini 就有d睇頭
我買過padfone 2, padfone infinity, fonepad 6, zenfone 3 deluxe,
全部入過深水埗瑞星大廈皇家俱樂部維修,全部都係死底板 fonepad最誇張,買咗一個月就話受潮死底板,維修又等一個月話無零件
七出七進趙子龍吖嘛
所以唔敢買zenfone 6
第一次整flip camera多數收皮
LG 應該都冇送中?
我有部Zenbook,上去整完,一去cafe開又死過,再攞番去先肯話死底板再整
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞