[男人的浪漫 26Nokia Connecting People 白卡任何淫與狗不得內進

1001 回覆
17 Like 6 Dislike
咁有勇氣
我都係😊
https://wp.me/p91Q8a-2NZ
Nokia 150 個設計好似Nokia 6300 Classic
機海到痴線
不過64gb 點夠用呀
閒閒地都要128gb啦
依家都係因為咁想換機
5.3 1500蚊 6.3 2500?
7.3 3500?
個價位似係每級+1000-1300左右
其實百貨應百客係ok嘅
但前題要有足夠嘅資源做系統更新及消除bug
唔明點解唔用usb-c
好多鋪已經無貨,呢部機電大mon大,唔錯
只要佢7.3好似人地A71咁上下大包圍既功能加佢用粒新D既U同認可蔡司鏡頭都夠打中階市埸 只要唔賣超過3千5
5.3低屌啦 後備機一流
部8.3無晒聲氣
到2020 都仲冇exfat 支援
賣點真係得個平字
雖然Android 更新支援3年
但又有幾多人d 機未壞
Nokia D 機本身好撞手神
咩機都撞手神 電子野愈出愈精密
唔關精密嘅事掛?
只係d 貨源一向都有高低之分
即係好似ram 就三星 b die 穩陣之類
要降成本 可能就揀左其他廠
或者d產能俾大廠高價mark 哂
Nokia 5.3 相機測試
https://wp.me/p91Q8a-2Of
想問更新咗係咪成日crash app
咩機?
好似唔錯
都關架 QC把關得好差好遠 跟住就係系統上既改進
你指每月更新?
由nokia8 用到e家, 未試過炒app wor
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞