[男人的浪漫 26Nokia Connecting People 白卡任何淫與狗不得內進

1001 回覆
17 Like 6 Dislike
無 但香港無行貨
係 但都無送香港
我Asus暫時冇中伏嘅產品得PC底板同埋尿袋
我記得你買咗LG V50水貨,師兄
係呀 由V10升上V50 依家用緊 不過韓水最大問題係無雙卡 所以....
好似無人測過LG
香港依家應該無行貨,之前有好多死底板受害者
我單卡都OK㗎,諗緊係咪博一博price.com電X王
我V10咪死過囉,錯有錯着,加咗一年保所以免費整番,竟然用到今日都未再死

不過咁講啦,當年其實係粒U問題,係LG嚴重D,之後都冇特別爆鑊
V10升咗an7之後會盡量唔開大核避免過熱
最弊佢死唔認錯呢,搞到啲人永遠都唔會再買lg
可以睇台灣YouTuber 暫時台灣仲有行貨
https://youtu.be/ffHB1lxeWRY
唔買LG啦
利申: LG Nexus 5X 受害者
佢地個堆上台機一定係會拆機驗貨 最緊要拎上手望下有冇用過有冇花 係唔係2手都好易睇跟住睇3色 影下沙龍 打出打入 OK
如果買水就不如買pixel啦
Pixel親生仔,系統又穩定啲qc都算ok
過咗保養,可以去邊到換7plus mon
price.com見到水貨8.3 5G 3298蚊就有
抵唔抵玩
水貨可能係大陸機冇google play
nokia唔係話已經quit咗nmsl nation嘅market咩
都無quit支那
只係賣埋晒啲低階機同feature phone
無賣8.3
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞