[男人的浪漫 26Nokia Connecting People 白卡任何淫與狗不得內進

1001 回覆
17 Like 6 Dislike
https://wp.me/p91Q8a-30R

Nokia 2.4 玩平價三鏡頭?
875出先定9.3出先
8.3 我一定唔deal,再接受唔到換機越來越重
同今年啲支那新電話一樣勁重
學埋晒啲衰嘢
有得買再算
2021 都唔知有未
好似放風 年底有9.3 7.3 6.3
唔攪啦,問過香港服務中心,比錢一換一換機,就算淘都無靚mon
所有算了
我係心口高度跌落地,mon面成個蜘蛛網咁,想當電子錢包QR code人地都scan唔到
而家用住7 plus簡單用都算ok, 裝多D apps會十下十下

Thanks!
果時我都問過, 果時叫我俾 $3000 佢換過部機
咁即係叫我買過
我以為巴打喺出邊另外整
見到呢間整$1900
https://www.pioneerrepairing.com/nokia
唔知信譽點
但我$1900 加 $300 已經可以出咗部 7.2 了

8S 黎講, 佢個突起玻璃好仆街, 靚就靚
基本上爆就爆得好金, 又難整
但巴打真係慘, 想買來收藏點知爆到成個蜘蛛網.....

7.2 暫時呢個價錢同攞到嘅野
我都幾滿意
係有啲 lag, 但唔係選艦, 上兩代的 processor , 呢個都預咗
係啲電去得幾快下
唔知同用 dual sim 有無關係?
9.2放風都放左一年你信唔信
笑左
玩到最後係 6.3 7.3
730CPU既中階機仲要年底 人年生腥A71都出左幾個月 依家成條街既大陸中下機都730同765 到時人地都765變中下階啦 有冇心搞架
除時pixel 4a 打哂咁多部中階nokia
8.3?又慢人半年
PIXEL 4A都就出了
一係佢賣得平過人 咁遲出唔係真係無市場
我想換機姐,點解要撚我一年都冇聲冇氣
幫你慳錢
其實出得慢都唔係問題
慢完之後出嚟嘅spec 冇特別之處先死
Nokia 8.1 賣咗年幾喇
部8.1近排雙擊失效 入去設定度睇過雙擊不嬲都係開嘅 但係而家有時click 十幾吓都冇反應著唔到mon 中bug定咩事? 本時使用正常 應該唔係mon 有問題
部8仔仲用得好順暢
屌部7.2返原廠整
換咗底板舊電冇倒水
但係個相機都係用唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞