[男人的浪漫 26Nokia Connecting People 白卡任何淫與狗不得內進

1001 回覆
17 Like 6 Dislike
HMD Global 發出新聞稿,宣布 Nokia 3.4、Nokia 2.4 分批於香港上市。Nokia 2.4 在10月9日上市,建議售價為港幣1098,提供紫色款式。Nokia 3.4 發售詳情則另行公布,有藍色、黑色可供選擇。

https://wp.me/p91Q8a-3dr
2.4繼續萬年發哥P22就不了
3.4可以期待下
3.4無紫色 係咪又要amazon買
Android 11更新時間表,Nokia 8.3 5G好快有更新
https://wp.me/p91Q8a-3dz
加少少買Nokia 3.4,Snapdragon 460唔差
得Nokia 2.4有
3.4之前好似有料報千四找兩蚊
真係上到呢個價就會心思思想upgrade到5.3
仆街三叔逼死hmd啦
部s20FE開到咁,叫hmd點算
早幾日買咗部 5.3 做後備機
唔洗下下就住黎用既感覺真係好爽
幾錢呀?冇留意
49XX
唔驚
samsung 同支拿機我永不錄用
阿爺部2.3 唔更新就用唔到
一更新就卡住FASTBOOT MODE
10秒重開都唔得
跪求解決辦法
部 8.3 細鋪跌破4千
已入手8.3
本身覺得Fe算係咁可以列入備選,但發覺冇3.5就唔會考慮了

都係嗰句,肯出9.3未
都應該贏得幾明顯
A
B

A
B

A

B

A

B
都應該贏得幾明顯
A

B

A

B

A

B

A

B
8.3除咗個size同重量,呢部絕對係hmd出咗三年嚟講最好嘅一部
如果細返啲6"到最盡6.2"真係無得輸,但可惜
我覺得佢係會整番
你用咩台 有無成日斷線連唔返嘅問題?
A 同 B 係乜野?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞