[男人的浪漫 26Nokia Connecting People 白卡任何淫與狗不得內進

1001 回覆
17 Like 6 Dislike
發現原因應該係差電過熱
https://wp.me/p91Q8a-3er
Nokia Android 11 更新消息追蹤page
其實NOKIA重點都唔係手機業務😂
不如巴打夾份做個手機品牌出幾部機,之後問微軟買唔買算啦
咁算肥花定 utube光頭佬?
Utube光頭佬好似成日test大陸機
你唔打機,睇下utube 個mon感覺點?
其實會唔會係影幾張唔同iso快門而合成一張1600萬像素,所以你覺得張相靚啲

而6400畀你用嚟RAW執相, 著重細節

咸魚青菜 各有所好, 睇你需要啲咩
邊個光頭佬
用nokia既都係狗
聖誕前有無機會有6系消息
係咪有7.3 進一步消息?
聽講11月先有發佈會
下年應該見到機不過仲係用緊730/765等CPU
有人黎最後會發現都係等到2046
Samsung 有事咩?
認真nokia 2.4 抵屌, cpu 好似同5.3 既665 差唔多性能? 其實5.3 咁多個鏡頭 我都只係用main 鏡頭(hdr 好似都冇用其他鏡頭既effect?)
唔好買2.4啦,佢粒係萬年u嚟
3.1plus用到而家
3.4香港版好似無紫色
咁想買水貨係去amazon定MK買最好
Nokia 7.3 5G 外形曝光,預計11月與Nokia 9.3同場發佈
https://qooah.com/2020/10/12/nokia-7-3-5g-appearance-exposed/
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞