[男人的浪漫 26Nokia Connecting People 白卡任何淫與狗不得內進

1001 回覆
17 Like 6 Dislike
太多機等
可惜香港好多時都慢人一步
上網睇htc u20 都唔錯
香港連個官網都唔更新
隨時冇行貨
估發佈會冇8.3,等下年
成年乜都冇做過,都同唔賣接近冇分別啦
其實佢個plan 係咪搞錯左
大部份廠 有實機產量 先發佈 然後俾多1個月做推廣 fix minor bug
依家咁睇就好似佢地係發佈個kickstart plan咁
9up 個spec 之後追返個spec做
大部份廠:有實機量產先發佈
SONY:準備量產就發佈
Nokia:發佈完先跟部機去量產
就係咁先死
果d 叉電位鬆嘅低階QS問題 可能就係咁產生
結論等唔到NOKIA就買 生腥/LG既上代旗艦水機仲好 3-4K
都可以咁講
不過A71大電 + 25W叉電都幾爽
講真而家買部S10 都係4K,等你一部Nokia等到天荒地老,D客咪自己去哂其他品牌
啱呀
不過坦白講 三星唔太敢買太貴
個保養中心幾惡頂下
8.1 今日跌爆mon,打字跳下跳下咁
哎8.3又未出
TSO個名都係臭
好耐未上過 唔知lu
依家壞機 直接買新
俾2 3000 好過走去受氣
巴打頂住呀
不過可以去試玩zf7
都係220幾g
嫌重可以唔洗等8.3
我要用androidOne 或者死頂到pixel 5....
因為我一定要有multiuser login既功能
即係分身? 2個wtsapp ac 果d?
係an機就有㗎啦
唔止係咁, 你當window 咁另一個user login咁
message, phonebook , 裝既apps,storing都完全係另一部咁
android one 都有嘅話
冇理由有自訂ui 果d會冇
我去試機, Sony samsung asus等都搵唔到
同搵埋user manual 都唔見有
你都用買androidone既話,系統->進階->多個使用者

小米有(叫 咩手機分身,但同一樣野黎) 但我唔會買大陸機
所以有可能同係android,但手機廠就無開到個function?
s10 lite/Pixel 4a/LG V50 G8等 都係3K左右
Samsung嗰個安全資料夾有啲唔同 唔係完全脫離主user
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞