[男人的浪漫 26Nokia Connecting People 白卡任何淫與狗不得內進

1001 回覆
17 Like 6 Dislike
https://wp.me/p91Q8a-2YD

NokiaLand Indonesia 於 Twitter 獨家爆料稱 Nokia TA-1277 擁有 6.5″ FHD+ 20:9 螢幕,即1080p全高清螢幕,支援 PureDisplay 顯示技術,以及4500mAh 電池、四鏡頭後置相機、NFC,內置 Android 10。
講左成年都未出 就變2手科技
佢出果陣 人地已經進化左
2020年頭嘅設計 依家部部都出哂
無錯 人地發佈完唔夠1-2個月就派貨 佢地開完發佈會仲要等成年都未見影
不過都係好想等 7.3 8.3
可能要等到年尾 之前8.1又係吹左好耐先出
筆直$1000,有咩介紹?
C2同2.2/2.3比較邊款好啲?
用緊Nokia 6(2017.4.1愚人節開始用),上個月跌爛芒,想順便換機
應該要用集運
俾多少少買5.3好過
用開Nokia 6就咪買Nokia C2呢類啦,直接上Nokia 5.3
Nokia7.2同4.2邊款好?
最少都差2級 點比較
乜都大落後,我唔知佢可以點同人競爭
其實價錢 進取d 係可以
但係好多時 只係同spec 但貴人少少
買牌子 android one 同 信仰
咁就死得,次次都輸
同埋搞掂部Flagship先啦頂佢
佢就係太想搞好
結果用好多時間
跟住出9果陣 lag behind 一年
8.3肯出未呀
邊度有Nokia 5.3 mon貼賣?
路過:我到今日都未換機,Nokia仲有機會
Nokia 8.1同Nokia 7.2,邊一部好少少?
維修部個邊話Nokia 8.1無貨,問我要唔要換Nokia 7.2
Nokia行android可以換電既,暫時香港係咪只有C2?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞