[男人的浪漫 26Nokia Connecting People 白卡任何淫與狗不得內進

1001 回覆
17 Like 6 Dislike
琴晚update左
好左.....些少.......
琴晚打左個鐘機都無斷線
但今朝七點斷左連唔返要重新開機先得
但成日都係顯示收爆但load空氣
地鐵都有幾個站收到3G 之前係一個站訊號都收唔到
出左銅鑼灣地鐵有一個位係收到5G 重有100MB/S下載速度
但行多兩行又斷晒線零訊號
OFFICE 3G/無訊號之間來回不斷

以上情況 8.3用smt csl 支移動都差不多 就算鎖落4g都係成日零訊號

三張卡插落8.1同小米度無論屋企office定地鐵都收4g完全無任何使用問題
前日已經換過張新嘅smt卡 已經可以排除sim卡問題

一間去換機睇下點
咁應該係硬件問題,去換機啦
烙印爆炸又成日偷私隱
又偷偷地試水溫插廣告
過左保連掂下部機check 都要收錢
食屎啦shamesung
其他brand好似3星同Sony既旗艦都開始/話要有番,冇佢就真係同迫我轉會冇分別
A係A71
B係8.3
唔好買三叔,已確定送中
LG 會唔會
得Sony 仲有3.5
5. 3 都係1598 到。
9.3個真身咁耐都仲未leak到
又黎???
因為根本冇
用緊7.2 等 7. 3
家下仲有 7.2 賣咩
唔通同HMD 分手/食埋佢自己攬返黎造/摺埋
想問第一pair, 邊個顏色接近肉眼所見?
請問有冇source link?
$280 算良心價。
佢S20 Ultra 都有同樣問題,唔知三星做乜鳩了。
網傳 Samsung 手機「資料送中」?上網行蹤直上 114DNS
https://m.eprice.com.hk/mobile/talk/4523/216867/1/
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞