[男人的浪漫 26Nokia Connecting People 白卡任何淫與狗不得內進

1001 回覆
17 Like 6 Dislike
點解改名都依然係咁亂
突然又跳到去x. 4
2.4, 3.4然後就冇啦
冇7.3,又要等
https://wp.me/p91Q8a-39o
Nokia 2.4, Nokia 3.4
紫色好好睇
臨尾又話 much more to come in 2020
但又唔俾 d hints
好似得 sony 有
我用緊 sony x5 身痕想換機
等埋 pixel 同遲 d nokia 9.3 先決定
又係俾印度佬啩
而家印度佬同支那反面
梗係要出多啲機畀佢地
都係中低階,一定唔會係flagship機,就咁睇似出5/6清舊U
8.3賣$4398有冇人狗衝
https://wp.me/p91Q8a-39v
$4398, 9月25日上市, 8+128
想問啲型號個數字係點定?
等報告
用緊A71 個相機真係唔掂 由其對焦
我都會買
8.3個相機好似好咗好多
要自己試先得
A71 都唔係差 但係唔落穩定器係影唔到評測果d 相咁靚
味精都算 對唔到焦矇查查咁
我想要返部 盲拍 都正常嘅 唔撚洗 點下點下對焦 依家一d都唔智能
samsung啲中低階影相畢嬲都垃圾嚟
一係就裝gcam,gcam都解決唔到就直接買pixel 4a
有諗過訂 4a
不過冇 macro 鏡 做野有時會用 都幫到少少手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞