[男人的浪漫 26Nokia Connecting People 白卡任何淫與狗不得內進

1001 回覆
17 Like 6 Dislike
已放棄Nokia 5.1plus
買咗一年上維修三次

而家用pixel 3a
本身有主機,副機有多部
齊同一代 6.1/7 plus/8 sirocco

部8 sirocco本身買番黎諗住齋擺,最後都忍唔住轉做主機,可惜。。。。
放棄佢啦
HMD都唔玩囉
屌 部7.2買左4個月就開唔到機,叉電又無反應
我壞電同相機
想問維修中心開咩時間
有無人知相機影果陣有快門聲,之後係相簿咩都搵唔到係咪常見問題?
新買Nokia 5.3
有冇巴打8.1叉電位拎左去整
無保養要幾錢?
無保是但係街整仲平
近排靜到以為執咗
整新product既速度係要3/4個世代?865+都出左,鎮宅既仍然係845
邊度有Nokia買
得閒快手搞埋8.3講定人知幾時有貨好過啦
8仔 剛收到7月更新

想問紅色圈係咩嚟
巴打你部 8 Sirocco 爆 mon 面點攪?

我果部前年趺落好 rough 石屎地, 右上玻璃面裂咗
頂到早幾日前, 終於裂口位對上嘅 screen 位自己化白睇唔到
因為無後備機, 衝咗街去買咗部 7.2
因為爛 screen, 唔肯收 
而家多咗件電子垃圾 ....
唔攪啦,問過香港服務中心,比錢一換一換機,就算淘都無靚mon
所有算了
我係心口高度跌落地,mon面成個蜘蛛網咁,想當電子錢包QR code人地都scan唔到
而家用住7 plus簡單用都算ok, 裝多D apps會十下十下
依家HMD 係唔係放棄左出電話
可能年尾先有機 都係仲2020新機
等到唔記得左8.3了
幫手慳返換機錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞