[男人的浪漫 26Nokia Connecting People 白卡任何淫與狗不得內進

1001 回覆
17 Like 6 Dislike
pixel笑番nokia都幾好笑,入集中post勁多問題
衛訊
smt 平一舊仲送爆Mon 保
咁駛唔駛上台?
https://m.facebook.com/smartone/posts/10158062454983503

現有客戶價
但我唔記得依家仲有冇訂閱smt email 通知優惠有$100回贈

補圖
Thanks for the information.原來係現有客戶先有得平$100
訂閱唔記得可唔可以平一百
各位記得用VPN啦
有冇邊個好用
幾日無人討論
有冇人買咗5.3
Nokia 8 Sirocco 有更新
想買嚟當公司機,同畀兩老用
但係sd665好似話廢過舊款sd660
以前660嗰個level嘅春上咗去7字頭
S665 效能比S660 差少少(其實好接近),但係用11nn 製程,耗電較少

Nokia 7.2 用S660,賣$2598
Nokia 5.3 只係賣$1598,論CPU 都係Nokia 5.3 較為抵玩
咁其實每去到一個新嘅generation
performance點都有進步嘅
雖然單純7.2同5.3兩部比較嘅話唔需要去追7.2納660
除非佢好快又出部7xx春嘅機
咁5.3個定位就有少少尷尬不過夠平到仲有市場
老實講5.3真係打晒2千內既機 不過依家7.2 細鋪都係2千左右 想影相靚D加多5百
由WP年代就已經一直撚緊啦 少年係真係太年輕了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞