[男人的浪漫 26Nokia Connecting People 白卡任何淫與狗不得內進

1001 回覆
17 Like 6 Dislike
Google Pixel 4a (5G) 都係用 s765 , 只賣HK$3900
我唔信Nokia 8.3 影相會靚過Google Pixel
唔夠1年整2次 懷疑人生
唔整又好似好浪費咁 整就轉個頭又壞
整2次就差不多1000, 不如補錢轉機
8.3成220g不了
pixel 4A (5G)點樣賣$3900

至於 Pixel 4a 5G 售價亦要 487 歐元(約 HK$4,467),較 4G 版 Pixel 4a 貴了接近 150 歐元
https://www.eprice.com.hk/mobile/talk/4541/216625/1/

上月初發表的 Pixel 4a 售價 349 美元(約 2,705 港元),被指定價親民有競爭力;而 Pixel 4a 5G 和 Pixel 5 的德國市場定價分別為 499 和 629 歐元(約 4,577 和 5,768 港元)。
https://unwire.hk/2020/09/08/pixel-4a-5g-pixel-5-dates-and-prices-leak/mobile-phone/
pixel 4a 5g 之前傳話賣US$499
null
本身諗住買surface duo,但而家咁睇都唔知會唔會喺香港出
想問 7plus 邊到有得換電???
https://wp.me/p91Q8a-38k
22號發布會消息
3月發佈會啲野都未有得賣
等唔到 轉左會
有d後悔
HMD呢間嘢今年hea到
你等可能仲後悔
唔係掛
不過本身見220g 係有d 卻步
跟手就買左A71 屌佢老母 個對焦廢到
同2年前嘅zenfone 5 比較對焦都要輸幾條街
htc u20 香港又冇影
nokia7.3 8.3 又係咁
sony 中階得s665u
asus本身係好野黎
Zenfone 5粒cmos係Sony IMX363有dual pixel對焦
啲高像素sensor反而冇
可惜zf6之後專推高階機
佢個訂價唔會買佢
雖然都鐘意嘅
俾6400寧願加多dd nokia9.3
分分鐘出年先有,連部8.3都出唔到,搞到唔買Samsung Sony都冇咩其他牌子揀
點諗到2年後嘅野 會廢咁多
自己又冇留意A71 唔係用sony cmos
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞