[男人的浪漫 26Nokia Connecting People 白卡任何淫與狗不得內進

1001 回覆
17 Like 6 Dislike
究竟有咩咁困難
自己公司好似唔洗追業績咁
好悠閒
8.3都吹左成年先有機 仲要係3月時開過發佈會黎仲成半年後
收咗google同鳩通兩億幾,唔使做得咁chur啦,輕輕鬆鬆過埋今年,下年再算啦
真係似
留名睇出年 手機業務重組
Npu新聞你睇完就算啦
佢之前話nokia 9有m額又話nokia 8 sirocco 係無邊框
全部都係吹
Nokia 8.3 5G 相機測試、Action Camera 實測、Zeiss Cinema 試拍
https://wp.me/p91Q8a-3bZ
原本用緊LG G6,前幾日買咗nokia 7.2諗住換機
最衰我買之前唔試清楚以為嗰啲睇相聽音樂嘅app水平應該有普通水平,估唔到跟機送嗰個相簿同埋files google app直頭垃圾到要上play store 搵免費嘅替代品都好用過佢,想整走個舊機幾年都無用到嘅search bar費事篤眼篤鼻又無得整走,好感度已經打咗個折扣

個電話簿同google contact sync 鬼咗出咗堆10幾年冇聯絡過嘅舊同學響電話嘅電話薄裏邊,個堆舊同學contact淨係得唔知仲係唔係用緊嗰個email address 嘅email。雖然遲啲唔知幾時可能要用到,唔捨得係email contact度鏟晒佢哋, 始終冇電話號碼嘅contact擺係電話簿度一啲用都無。 搞咗一大輪之後先至響冇剷到email contact 情況下剷咗電話contact.

搞咗一大輪諗住橫掂買咗返嚟比個機會佢試用一排真係用唔慣先再算,諗住將插響G6個張128gb 嘅micro sd 卡插去7.2度過個啲歌同埋音樂過去部新機度,但係部新機俾咗2個option,一個話內部儲存空間另一個話外部儲存空間之類嘅。兩個option都話要format咗先讀到張micro SD卡,叫我backup晒啲資料先比佢format。但係原本嗰部機話張SD卡係可攜式儲存體,部新機無理由要format先讀到張卡,真係豈有此理。

完全冇諗過買咗部新電話返到屋企居然仲可以搞到自己發忟憎。
有冇ching 得閒會拎返啲s60 舊機出嚟撚下
尋晚執房搵到部e63 出嚟
好懷念
唔差wor, 無youtube外頭光頭佬講得咁衰
夜指用 gcam
呀!!! 死nokia 又唔道歉!!! 呀!!!!
https://www.eprice.com.hk/mobile/talk/4541/216831/1/
Pixel 4a 5g 真係賣US$499 (HK$3,868).
Nokia 8.3 差唔多配置, 賣HK$4,398!
睇你鐘意親生仔定點
等緊齊spec實測再比較
但係8.3嘅頻譜好過4a5g好多,呢個應該係差距之一
親生仔靚相機
vs
齊頻譜雙卡sd 大電
真係好難選擇
一個膠一個金屬機身
親生仔個mon好似好啲
輕d 已經夠吸客
但oled 烙印戰士我麻麻哋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞