[男人的浪漫 26Nokia Connecting People 白卡任何淫與狗不得內進

1001 回覆
17 Like 6 Dislike
邊間唔講 因為水機真係撞手神無仇報
影相靚 聽歌高質 不過單卡 18快充 不過升左AN10後食電左 都係AN9好
Nokia C2 評測
https://wp.me/p91Q8a-2UB

篇文反而讚個mon

有無人是這樣
我都有

用左兩年,而家差電都有過熱警告
無知一問:其實買水機有冇得check部機係咪真係新機?
都有既睇有冇花咗對岩野 2手點錫住用都有用過既痕跡跟住睇晒要睇既係咁 除非佢癲到成部機所有嘢換個新嘅
部7plus而家6個鐘就無咗80%電
我家姐部2年機仲好正常 不過佢唔打機2日一差

吊,呢個月部機開始發神經,平時都無
係時侯換機
Android one 有咩新機推介?
我無,考慮轉sony或三星
3XXX V50 A90 s10 lite
43XX Sony Xperia 1
57XX S200
三星會買note(有支筆好玩d)
sony 或者買1 ii
想問下你地點睇nokia 5.3
粒s665夠唔夠用?
主要都係想用黎睇youtube,上下facebook
影相質素方面接唔接受到?
通常用幾耐先要差電?
同埋720p mon其實分別大唔大?
唔該曬你地
1)夠
2)相機本身nokia都廢,影靜態野還好
3)未試過要用尿袋
4)有比較先明顯
Sony 屏幕睇落窄左d
仲有7. 2 ,都係建議你買7.2 ,6+128
6系新機幾時出
粒電開始老化
買左部c2 whatsapp用
Nokia 回到原點 宣佈在芬蘭設置研發中心
https://www.eprice.com.hk/mobile/talk/4529/216162/1/
nokia 5.3下面個條bar可唔可以整返出黎?
即係返回,主頁個條bar
Ip7+轉nokia8.1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞