[男人的浪漫 26Nokia Connecting People 白卡任何淫與狗不得內進

1001 回覆
17 Like 6 Dislike
真係on9 低級錯誤咁
三叔响大陸個市場份額唔係已經好低啦咩,不如直接撤出大陸市場啦,使唔使咁做呀?

我都連到144DNS嘅server
而家部8仔都行835,要上就855/865啦,唔會落番7XX
Microsoft 又有興趣買nokia
Microsoft 食nokia,nokia食hmd,最後hmd變返Microsoft mobile
咁只要Nokia Keep 住佢基站同堆專利,唔死得去邊。
換左 好撚正常好撚爽

btw我等左佢幾日先有貨比我換
到底係好賣 定本身貨源少
恭喜
我唔認為好賣囉,好賣嘅就唔會出咗兩星期未夠已經減$500啦
唔理啦 最緊要開心使用
不過真係幾大部 單手搭地鐵好易比人撞跌
係,所以我等7.3,6.5吋,細啲
邊度減$500
細鋪無記錯好似一開波賣39xx
細鋪不嬲平啲吸客嘅啦
一般一開波通常平$200-$300
非黑店平$500真係少見
Nokia銷情一直都係一般般
Btw 部8.3 我應該俾我女友用算,真心太大部而佢放手袋又唔介意大機
豐澤citibank 回$300
時代星期四買嘢送勁多現金券
市道唔好,二來又等 iPhone 12,Nokia 自己仲有7.3/9.3 黎緊。
換完之後用左一整日 訊號好正常好快好爽
影相未用gcam都幾靚

唯一真係太大部單手有啲麻煩 用開8.1岩岩好
同埋未慣佢無返回鍵 要掃左掃右返上一頁
想要返回鍵, 可以到系統->手勢->系統導覽 設定
我知 但唔係要嗰隻
我想要8.1嗰隻
6400萬像素vs1600萬像素,質素差唔多
https://wp.me/p91Q8a-3dJ
點解64MP比16MP嘅相片暗?
其實係咪4800萬像素鏡頭已經做到? 唔需要6400萬像?
部Pureview 9唔知做乜野成日freeze,然後reboot
係咪就快死
Nokia 9已成為棄子
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞