台灣youtuber集中討論 (3)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
ru邊到露奶 睇到r晒頭
原來有隻引戰狗但引到錯晒
ru同pan都有睇 兩個都無幾何影到對奶
其實本身2個都有波但無專登SHOW 對奶出來
至多都係短裙黑絲
不過Pan 呢排明顯心態唔同左,d縮圖張張都係正面+露奶
真心要睇奶去佢ig睇咪有囉
不過咁都可以有引戰狗
咁台仔不嬲都係乜叉都可以嘈一餐既
不過佢條仔開分身攻擊對面真係笑撚左出聲
其實都唔知係咪佢條仔
話唔定Ruru 腹黑
其實兩個都賣身材, 真係無咩好分邊個比較垃圾, 你唔好同我講入去係為左睇琴技.
不過呢條g8女真係擺明就真係好想紅,
呢大半年各種手段出哂黎
https://www.google.com/amp/s/www.ettoday.net/amp/amp_news.php%3fnews_id=1532173
做youtube實係想紅架啦
做Youtuber 紅先有高收入嘛
BTW Ruru 佢其實塊面好闊,睇走鐘獎第二届紅地氈有得清楚睇佢樣
所以佢d 片通常都唔會出正面樣
有點舊,不知有沒有貼過?

https://youtu.be/5oLaUuQNNoY

如果係你,你會有幾多分?

有d都幾難……
佢生活嗰啲都唔易

不過理科太太真係唔啱呢啲feat

理太咁斯文……
阿嘎呢d牙擦擦就搞到氣氛啦!
btw, 我自己試過,我都只有15分,同理太一樣咋
唔關斯文事啦,人哋搞任何gag佢都係冇反應
我想睇阿滴,佢個妹,同埋啾啾鞋玩喔~
都係明星高中大亂鬥好睇啲, 起碼個個都識搞氣氛, 除咗黃大謙個style喺呢班人入面有啲發揮得唔好之外
https://www.youtube.com/watch?v=M-16QieOC-I
始終覺得呱吉只是好彩贏,我心中冠軍仍然係啾啾鞋!
呢幾集呱吉好識搞氣氛,連林辰,joeman等都好過癮……
但講題目,碩士學位果集真係深d同有挑戰性d!
超唔中意星培
今日連登熱討屎家軍之亂,越來越覺得台灣youtube圈子有質素好多好多!

想學野真可以學到。娛樂八卦飲食一樣有。
睇到呢度 記憶依然停留Tommy仲響三原Japan果段時期
確實係咁 雖然台灣Youtuber都有少少埋堆問題 不過講真現實生活響邊度都可以見到D圈子響度埋堆 但人地埋堆還埋堆又無乜見到D人勾結做陰濕嘢 起碼做好經營自己Channel同自己D片嘅內容素質先
https://youtu.be/EXcS-s1oHhM

我一直有訂閱tommy自己既channel。我係小矮人黎架。我仲要當tommy離開三原之後,第一時間unsuscribe三原japan,然後訂閱tommy個channel添!
因為成個sanyan japan我只喜歡tommy一個,他不在就unsubcribe啦~
tommy 獨立之後,佢花唔少時間去講佢大阪既家人,仲有兩個搞笑朋友。佢哥哥仲型男過佢,好多小矮人都話好鍾意睇佢哥哥。
而我就鍾意佢兩個搞笑朋友人可惜佢地唔識國語,如果佢識國語又開頻道,肯定好笑過三原!

tommy話同阿神拍左三集搞神馬,我覺得佢地合作效果係咁多個馬田代班者最出色既一個! 好過晒咩雪兔八婆同黑仔熊!

其實,雖然馬田係香港,呢幾集係馬田係香港遙控佢,甚至我懷疑搵tommy代班係馬田既主意。因為tommy同阿神係識,但同佢班底黑仔熊,雪兔,仲有羽毛巧克力,係隔一重關係。我覺得係阿神同馬田商量既結果。
而點解係木槺布甸,個食譜應該係馬田畀。而個包supreme oreo好可能係馬田係sunny度畀錢讓番黎。至於d錢咪阿神係經費度撥囉…包野應該係連甜品材料包一併寄去台灣省運費……
所以,馬田人不在,但佢仍然係幕後黑手……
我好希望tommy拍多幾集,真係有佢先拍得番最接近搞神馬原來既味道……
當然,我最想馬田快d去到台灣,原配係最好既……
我其實幾期待185cm既大高人同160cm既馬田一齊拍煮食片,最萌身高差煮食搭檔,應該好過同傑少拍掛……
滴妹鋪頭個位係台北補習社地帶,真係吸到班後生支持者,至於維唔維持到真係睇質素。
等一下,苗栗我...有點...
苗栗國 下下都抽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞