台灣youtuber集中討論 (3)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
有冇人都覺得上班不要看有週記個一段時間係最好睇
個陣條條片一出即睇
而家冇貨派 睇標題都唔想撳入去 片又悶
由其是蔡哥愈黎愈唔掂 老尷笑話咁多年都係呢招
想unsub
呱吉個人channel仲好睇過NSFW
Sub數都追到一半有多
冇追直播但係講新聞都好睇
美食廢人直頭高質 bookmark埋餐廳等去台灣開去食

另外麻希ig好正 好多人成日問佢野 問咩都肯答
最吸引係佢地2個
我覺得d系列幾好睇 小學生實驗 不要考盃 travel maker個堆
其他個d多數為業配而做
我都覺,我上年發現呢個channel個時,真係連續追曬佢啲片,最鐘意睇佢地爆肚鳩up,但最近真係見到封面標題都覺得悶, 好似set好曬咁
而家好似係轉型期乜都試吓咁
再過多陣應該會好返啲
Hello又上水
話說有無人睇過白癡公主D片?佢D片真係勁有趣
呢排嘅片睇完之後對人生觀又多咗思考
出街都會聽呱吉嘅直播同podcast
有時會聽到笑出嚟
好彩而家要戴口罩
白癡公主打手
最新嗰條小資女fail咗笑死
其實鐘意睇痴的角落多啲
佢唔chok樣正常算靚
好似Model個次
大魚係咪以後都離開宅知道?
好多個月無佢了
我知道之前好多人屌佢但有時佢效果都唔差,上少d囉
有時真係諗大雅工作室3個癲佬DIY回唔回到本
阿晉果D已經算還好
休息幾個月
好似都唔只幾個月啦已經
走鐘獎個造型好正
個人最鍾意睇誰來痴家睇教壞其他Youtuber
2月到依家了
阿滴 癡驚大發現都好好睇
阿滴形象響條片毀於一旦(?
癡驚大發現=長知識時間
阿滴喺博恩狗屎寫手都壞哂形象
覺得最毀形象係「Yo!我剛下飛機」
唔係Yo, What’s Up!我剛下飛機咩?Btw宜家阿滴日常日日都what’s up!
漏左個靈魂what’s up
胡子應該回到,佢有時真係手作仔,D 料唔算貴
小潔就我估應該回唔到....不過有佢有少少家底
唔係話有錢人果隻,係老豆開鋪頭,佢自己正職有四圍接job,又有間花店,應該係靠果d 支撐
賤葆佢好似同好多工廠都好熟咁.....我估佢屋企本身又係有D錢,而且佢都盡量少拍手作,拍約會系列咪回到本
笑死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞