台灣youtuber集中討論 (3)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
件事對佢哋真係轉危為機,尋日單日黃氏訂閱由1.51 mil變咗1.52mil。
但dcard有樣講得岩 成件事變左小玉咁會點
覺得唔駛小玉,其他youtuber都可能可以直插。瑋瑋係因為過去行為極端良好,加上本身形象先可以有咁嘅效果,再加上黃豆真心鐵,人緣又好。
佢地係youtuber 圈既評價都係好正面
所以先有咁多人力撐
又唔係佢地錯
休咩7息
又唔係梵帝岡youtuber
而且呢D時候做嘢好過休息啦
唔做嘢咪更容易亂諗嘢
其實同性戀同炮友係台灣都好開放
可能仲多左基佬撐
應該係之前應承咗嘅工作唔想因爲咁而改,又冇做錯嘢,應該照暴光唔係就正中下懷。而且咁樣更加展示到佢哋有幾專業,但我作為只係觀眾唔係黃豆都會心痛佢哋。佢哋拍完打電話條片大喊完之後,出直播活動瑋瑋個笑容都係咁可愛溫暖,唱現場都仲算穩定,好似冇事發生過咁。但可能真係太耐冇放過假,所以宜家乘機正式抖返幾日。

這群人有臭西ASHLEY
利申:唔憎佢而家條仔
佢加入左?
前排我睇左佢條片講咩自己之前好慘好辛苦
留言一面倒支持佢 屌佢老尾即刻dislike再上一頁
DCard宜家有班人吹翻個風去約炮
話瑋瑋條片同媽媽講嘢特登隱藏/淡化約炮 又亂咁拉LGBT落水

睇comment覺得台灣就算年青人思想喺性方面都唔係咁開放 一堆人覺得約炮有問題 接受同性戀但唔接受單身約炮
以前係波台傾得幾開心喎
你去錯地方
去西斯板兜返轉就唔會咁諗
唉 因為咁一直驚Sunny增加台灣發展圈子會唔會俾人八卦
佢而家可以跟馬田痴過去搞神馬
罷韓
睇完黃氏條片, 咁都覺得無所謂?! 成條片係度講 "無做錯事" , 無做錯事洗鬼拍呢條片post出黎咩, 仲出埋阿媽出黎。
問心如果今日阿滴約炮個女仔對話流出16cm咁, 又全世界一齊出黎話"無做錯事" ?!
所以佢做錯咩事
無論今日邊個人發生呢件事 只要係單身 搵SP真係冇問題
佢又冇傷害邊個人 又有對自己負責任 錯喺邊
形象問題,如果你行孫生咁嘅形象,大家都無咩所謂。
但你決定行正面嘅形象,咁形象上一定有落差,阿嬌嗰時都俾人屌扮清純
行咩形象咪又係人一個
又唔係做咗咩傷天害理嘅事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞