台灣youtuber集中討論 (3)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
我睇佢玩life is strange好正,佢把聲同隻game嘅氣氛超夾
件事可以煲到咁大都係因為男男揸麻
男女av鬼唔知有射肚帶套咩
所以從來都係講緊佢起搞神馬嘅表現,佢啲Game play從來冇評論過。
我最怕睇大胃王。
tommy仲有兩集搞神馬存貨。
第一集算好睇,點擊都唔錯。
希望第二三原集都好。

不過始終都係有腩田最好。
佢個下把+主key位做得幾好呀, 因為佢同馬田係完完全全兩類人, 個火花先可以咁大, 始終阿神帶節奏個技巧+國語好過馬田好多, 唔係大家俾面馬田就代表個channel可以冇咗阿神, 講真有過百萬訂閱我覺得係因為阿神基本盤+台灣版馬田+兩個人夾到先做到呢個成績
當然你可以唔鍾意阿神嘅表演方法嘅, 我一開頭都唔鍾意, 但睇慣咗又覺得真係冇其中一個真係唔好睇
最近兩個月開始睇黃氏兄弟,佢哋班黃豆咁鐵根本冇可能因為咁走,反而會心痛而更着緊佢哋。
其實佢兩個成日賣腐架啦 冇話咩特別驚訝其實
而家條片而家香港台灣都上熱門
睇嚟原來香港fans都唔少
咁個頻道緊係少任何一個都唔得啦,好似衣加冇左腩田起道已經係兩回事,相信冇左阿神都係一樣。
但中唔中意係好主觀嘅,係我自己唔中意佢嘅表達手法姐
我有睇佢開箱架,有d台灣產品香港有賣,例如義美珍奶雪條。有時我都會參考佢地買來吃。
睇一睇個點擊率就知道,是旦無一個都跌好多。
由三原開多個channel玩膠已經開始出事
初頭好似有新搞作 點知係無意思搞咩黑暗面
黃氏兄弟單野對佢地形象冇咩影響
又唔係本身有伴侶走去搵
每個人都有性需要
只係單單佢係gay judge佢嘅
咁反而要問下啲觀眾嘅道德觀跟唔跟得上時代
其實大高人個陣既三原好睇架。
我認我老土
我接受到瑋瑋拖個感情穩定既男友出黎,大大方方話人知我係gay
但我唔接受佢因為約炮畀人爆出來係gay囉

重點是我介意約炮
出櫃我接受得到了
我覺得相等於: 無女朋友叫雞好閒

我本人接受唔到sp,真係好唔ok。

我可以接受的,是有一個相愛的伴侶。
有冇人已經訂左馬田D新野食
雞腳好似幾正
腩田今次介紹d野唔係幾岩食。
利申,少吃辣及不吃內臟。
珍奶雪條邊到有得賣
佢同jun醬個排係最好睇
之後三原番左黎就少睇左了
一直覺得Tommy同Jun響外表同性格同神馬兩個超似睇佢地感覺好似睇緊日本嘅搞神馬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞