台灣youtuber集中討論 (3)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=i0IP97qBS3o
佢條新片自己講
佢話之前同其他人拍片果陣有人發現佢手臂有d類似傷痕既野
所以自己出黎講
台灣好似好多憂鬱症
但同其他相唔係太似樣,P圖都應該要重P先P到咁
雖然就算裸滑果張都eatable
求share
哦,以前流出果幾張?
其實唔係太差,不過同想像會有落差
冇追post, 有冇人覺得狠愛演鬧翻左?依傢多數update 都係個人channel, 仲分左兩派人雖然得三個人
依傢狠愛演仲update 都係庫存咁
我覺得佢哋想玩反骨咁咋喎,主channel個升幅開始慢,而且已經有穩定view數,見大蛇丸同老人與狗都成功咗順勢推哂其他人個人channel(牛扒,椒媽,apple,可能妮妮遲啲又玩返),咁先搵得多,如果唔係都唔會專登搵個新studio
庫存黎 我都以為係新片
睇返留言先知
緊係庫存啦, 佢哋好耐之前已經轉咗呢個背景
主頻道近幾條片都係3個人一齊拍
覺得仲係庫存,平時佢地會互相留言,依傢冇哂,大蛇丸D 片又冇左牛扒。睇CM 話妮妮Unfollow 埋椒同大蛇丸,希望佢地依傢只係扮不和谷個人channel 啦
我諗係除咗狠愛演係大家一齊搞,
牛扒+妮妮+黑炭負責搞牛扒個人+老人與狗+apple
胡椒+大蛇丸+豬腳負責搞大蛇丸+椒媽

希望唔好散啦, 講真就咁胡椒+大蛇丸都carry到嘅, 但係急才上覺得牛扒夾得好啲, 最慘我覺得牛扒同apple個人channel係暫時最唔好笑
我反而幾鍾意睇牛扒d片
因為有貓
可能我對動物冇乜好感(我睇老人多過睇狗),所以好似前幾日就咁打麻辣邊爐嘅片就覺得唔知想點,笑又唔係特別好笑,又唔似特大食物咁有爆點,不過睇得出牛扒solo控制節奏都做得好好
但條片上熱門一
我心諗滿頭黑人問號
洋沖
有冇人有睇開Pan Piano? 發覺佢真係好撚醒 識得好好利用自己優勢 依家差唔多係全台灣最紅嘅女youtuber 之一
經過左兩年時間 佢終於深深明白到YouTube演算法嘅真締
#1 應該做個整合
個黃標系統叫唔叫又要做雞又要拎貞節牌坊
睇開Ru
https://youtu.be/dPjdmPAhJWs

好the lonely island feel
好正
博恩係咪想轉型做歌手
定係俾Hauer逼住做
https://youtu.be/de_B5HcUqOU
洋蔥講既達哥係我地知嗰個達哥?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞