台灣youtuber集中討論 (3)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
狠愛演同惡棍都散
惡棍就烏鴉講到明D人想走就走,冇所謂
冇人理旅行達人林宣
龍龍係邊個
仲有段係去牛排屋企多謝佢
然後牛排以為係吃爆你全家
細細聲問咗句今天嗎?
我估係因為佢有啲原因唔方便拍
所以先咁講
胡椒條女
最慘係牛排+胡椒夾埋個個人頻道個訂閱都唔夠蛇丸多

唔知係咪真係為錢而嘈啦如果係好似Dcard篇野所講,我覺得蛇丸要求收多啲都唔過份,佢地都講過話蛇丸好有觀眾緣先搵佢黎拍,蛇丸開channel時仲要拍啲唔講野既食野片就快速咁十萬左!唔係好應碼實咩至少人地會係咁比廣告狠愛演先,我唔覺得而家佢地個人頻既收人會多過狠愛演收入even 要除3份仲要出人工比其他人
同埋如果以拍戲拍電影黎講演員片酬不嬲都最多

其實我都係唔捨得狠愛演其實胡椒+牛排都好笑架…但個人片就……

P.S 有冇人唔太鐘意胡椒呀媽
好惡個樣
等緊藍眼淚新一集
啱啱阿溪縱走都好正,睇完好想去台灣
估唔到佢地肯放棄一個160萬訂閱嘅頻道
真係好正,個境靚到,同埋一班人今次,熱鬧d
我反而覺得apple老師d片廢到唔想睇
妮妮係由幾時開始無follow蛇丸同胡椒
發現妮同龍都無互相follow...
睇以前啲互動感覺上妮同蛇丸都幾fd
搞成咁都幾sad

同依家嘅感覺係牛排比另外兩個兄弟排斥咁
都睇到幾唔開心
個江山佢都有份打

希望佢地之後仲會繼續出現係對方個人channel啦

下次全民運動會,仲會唔會搵佢地
同埋牛排個人ig句: 沒有我好像沒差,好灰囉

Btw無聊睇左陣dcard 原來胡椒條女本身係蝦皮購物做一個叫蝦小編既定位

我仲以為只係素人一個

話唔定其實兩邊女人其實有心結
草爺個D片太專
夾公仔同打棒球本身冇興趣真係唔會去睇
我覺得RU依家應該好後悔話自己冇露奶
草爺最近同copy cat合作
又比人屌緊
睇Dcard話 龍係2月發現妮block左佢
睇Dcard話 龍係2月發現妮block左佢
咁擺到明係因為女人喎
ru個樣唔得
龍感覺上同胡椒都未算穩定
妮妮就好明顯同牛排都準備結婚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞