台灣youtuber集中討論 (3)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
屋企人都唔知佢係同志?
其實好難估唔到
咁講好衰 真係同志有樣睇
佢成個0號
大謙個堆FD好似都係 除左滴
利申無睇開佢
佢俾我個感覺都係健康果d,點知約炮+hehe咁大反差
講就話好平常,但實際爆出黎點會無影響
影響就一定有

不過我就覺得未拍拖有炮友無問題
因為我一直諗 我為左打搞野
去溝個女 搞厭左就搵個好聽的理由分/或者令到佢提分手
咁我係唔係仲仆街個做SP?

但我發覺女仔永遠覺得只要SP個啲都唔係好人
咁佢係公眾人物 點都有少少影響嘅
但又唔係好似羅志祥咁偷食
單身搵SP真係冇話咩大問題
黃媽媽太好啦~
我幫左段片,瑋瑋一味喊……好多字講唔清楚。
作為女性,又唔係腐。
我總覺得,約炮比同一個穩定男友一齊出櫃,難睇好多。
咁我終於明白點解瑋瑋咁鍾意扮薇薇了……
會唔會係周刊記者放蛇?
capsule公司三大王牌都好似有事

1 三原近日出片方寸大亂,影響點擊,影響利潤。
2 疫情嚴峻,腩田被困香港,搞神馬經營困難,影響點擊,再次降低行潤。
3 瑋瑋約炮兼出櫃,形象大受影響,前途未卜,會否影響利潤仍是未知數。

capsule會唔會有財政困難呢?
話就話約炮出櫃唔係咩大事,但啲對話真係好嘔
可以射肚、帶套入射
啲畫面出晒黎
但其實嘔心嘅對話其實好多都係個炮友引導佢講嘅都唔係佢主動講
完全理解唔到講得出咁嘅野嘅人會喊住叫媽媽
我地對住條女同對住老母嘅面口都會唔同啦,有咩問題
已經放棄左三原
高大人走左之後三原好似走火入魔
所以我話果個炮友,其實係周刊放蛇囉…

依加變左一堆on9 整古系列
一係就標題黨
反而Tommy我無諗過佢成長得咁快,同好多人feat 佢拍片,睇來人緣唔錯
以前都會有興趣追睇下$2000系列
而家拍黎拍去都係整古同一日N餐個D
其實都唔知係我地睇厭左定點
初頭睇搞神馬覺得阿神有少少似某蛙EX
睇咗黃氏兄弟單野 我個人就覺得無咩感覺 畢竟佢兩個係支持同性戀平權
除左對話有D Emm(但問題係響交友App撩人仆嘢嘅對話好多都係充滿鹹濕message)認真講係爆料果個人有問題 人地又無扼無盛貿貿然爆曬D對話真係毫無隱私意識
認真 佢把聲好聽喎 好適合做電台主持/ASMR
聽佢live應該幾舒服 拍片出片有啲浪費佢嘅才能

由你一開始提起阿神就睇得出你好撚憎佢
你唔鐘意佢我鐘意呀 最近係咁睇玩minecraft嘅YouTuber
其實反而更欣賞瑋瑋,敢做敢認。
同埋你睇男女av都係有戴套同射肚架啦
只係男個個角色入左女到咋嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞