台灣youtuber集中討論 (3)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
點知佢黃?
但曾伴麵係好食嘅
印象中見過佢post ig /story
婕翎 佢係第一代既宅男女神
如果你唔係太後生既話,你SEARCH 下 解婕翎 虎牙妹
望返張相當年可能有見過/J 過
佢當年爆紅後有做綜藝節目主持到依加,兼網上FB/Youtube/直播
邰哥評語話佢好勤力好厲害,其他宅男女神都只係紅一陣,好快消失晒,得佢一個可以維持到現在重係生涯現役
佢同鳥屎 6tan 魯蛋Sandy 大魚以前一齊係麥卡貝做遊戲相關既節目
所以佢地幾個圍內好熟,你有接觸以上是但一個人既頻道就應該會見到佢
真係一個都無接觸到。所以真係唔識。
況且我係女,唔會J女仔。
Oh Sor 絲打
Fred 你有無接觸過?
其實我都係一開始睇MC Jeng (講飲酒、調酒) > Fred (煮食+幹話) > 6tan (電玩)> Sandy (扭蛋、一番賞) > 婕翎 咁順藤摸瓜咁追上去
然後先發現婕翎原來我細個已經見過
都無啊!
奈何曾伴麵係我樓下口味好少,而且好多都好辣。唔係咁食得好辣真係無咩揀。所以我要去hktvmall先買到胡麻醬香。我想買海味喇沙都無呀。
救命我睇咗啲乜野
之前有個台灣奶共藝人出咗首「China」
自認頂得住嘅可以google下「劉樂妍 China」
連個大隻佬都係同一個人
個MV睇咗一次覺得好唔舒服 原版定博恩版都係
同埋博恩著女裝衝擊好大
恥度全開
洗左腦
好認真咁睇左3次
尚欠90%!

眾籌連結https://bit.ly/3cMLSEJ

來源(區議員認證):https://www.facebook.com/915080692167681/posts/1162995320709549/

#借位
居然無人講ru單嘢
詳情?
彈琴個位?
睇完洋蔥條片先知黃氏兄弟咁猛料
邊條片?
睇完條片順便copy埋條link吖嘛
香港果位南瓜珍都無事啦
呢單野好複雜....
但Feel 到Ruru 原來有d 腹黑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞