台灣youtuber集中討論 (3)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
話轉左合作關係呀嘛

我既理解係之前RJ會做埋策劃果D幕後野

但AK返左黎之後RJ就同呱吉講(或者掉轉) 佢打算轉只做幕前+通告制

咁樣一黎RJ可以多D時間同彈性做自己野(例如佢自己個頻道)

二黎上班不要看又唔會永遠冇左RJ出現
佢同剪接師超有愛心,蕾夢一出世就幫佢捐三萬俾台灣之心。
邰哥真係好鍾意蛇丸
有無人睇psyman
坤達都係兩個好夾
癡癡同HOW HOW都出性知識片
睇黎台灣又到左扑野季節
好鍾意睇蛇丸幫邰哥抹汗
邰哥嫑嫑
坤達哥又係幾型棍
男人都想j佢
完全睇唔出成40歲
睇最新白癡公主條片坤達哥好QQ
https://www.bnext.com.tw/article/58855/froggy-fourth-pivot-multi-ott-platform

唉,老實講唔係幾睇好佢地呢個決定

好難想像係netflix 睇上班不要看d 片, 依家佢地定位唔係木曜
我自己個人幾鐘意睇呱吉d 直播, 佢拍果d 美食廢人會睇下但未去到好鐘意既地步, 內容其實幾無病呻吟feel

然後佢係nsfw d 片所扮演既角色定位我覺得都ok, 但佢一做返自己老闆身份去管nsfw , 我就鄧nsfw 既成員感到可惜

btw 佢話之後唔會再選市議員, 希望之後會有改善啦
睇完廚神系列就冇繼續睇其他片有啲悶
有錢佬嗰個幾好睇
統神而家條條片都係dislike佔大比數
而家睇蹦蛙仲有娛樂性
我覺得有時佢地為屌而屌
最近幾集 我覺得唔差
不過佢兩兄弟性格係差
一樣
對佢講嘅show冇乜興趣就冇動力睇

反而“可以先不要“啲片仲吸引啲
蛇丸新片都係冇兩老
唔肯定係仙遊定反面定係好遠地方返工定唔想出鏡
蛇丸家姐都未出鏡
咁想知人地屋企點做乜 ? 人地想講自然會講架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞