台灣youtuber集中討論 (3)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
其實龍龍開個新public ac經營自己做kol咪算囉
del原本啲frd如果冇講聲真係唔係幾好
但打呢段嘢條友應該唔識佢 純粹係fans
如果龍龍有同朋友講明先退追 咁鬧佢紅咗唔識人應該炒咗車
同埋接業配有咩問題 龍龍擺明想做kol
如果佢搵狠愛演/佢男友合作咪分返錢畀佢哋 咁有咩問題
妮妮同牛排都照樣有情侶業配啦(驚爭生意
唔係好明點解要追住呢點嚟鬧
妮妮睇唔過眼龍龍借狠愛演上位掛?
如果胡椒牛扒兩個男人都係為左女朋友,先決定大家單飛
作為觀眾會覺得可惜,但都無法
而家已經發展到dcard啲人話胡椒無縫接軌 同以前公司助理分手就同龍龍一齊
又有爆料話咩胡椒牛排都有劈腿(唔知同拆伙有咩關係
不過狠愛演唔做除咗胡椒牛排佢哋女友不和 亦有可能係因為同公司傾唔掂數/不和(啲人話關胡椒無縫接軌事 係有同事睇唔過睇眼 定妮妮睇唔過眼
睇到我一頭霧水
分分鐘唔做狠愛演佢哋關係先會緩和 話哂咁多年朋友
好似越扯越遠

由一開始話分贓唔勻到妮妮話胡椒蛇丸唔尊重牛排再到龍搶走業配同逼公開關係再到而家話胡椒無縫接軌同牛排胡椒兩個都有第3者
鳩up唔洗本
劇情發展神速
真係求其睇下算
btw 龍龍真係好似胡椒佢老母
就咁睇龍龍ig突登開個story highlight擺椒媽真係有啲做多咗
會唔會嘈落去 成條主頻道刪曬去
以前狠愛演d片真係好好睇
又鐘意睇佢地同其他youtuber合作, 例如千千

又少一個輕鬆9up channel睇
千千去邊都夾到個下好野
佢同廚佛一齊兩個一齊9up
廚佛淨係睇有嘉賓個d集數
我想睇加埋白痴公主
瘋狂黃標
好似話龍龍有幫手搞椒媽個頻道
係咪做宣傳所以放highlight
利申:沒仔細睇龍龍個ig
凡事求個圓
果陣一蚊都無收飲種豬奶昔都幾癲
大蛇丸 本身係宮廟仔 應該大把錢
其實佢地三個人都應該係有錢仔黎
我諗胡椒唔算有錢掛,屋企最近先裝冷氣
btw d 人係大蛇丸到留言話點解冇幫女朋友護航,笑死
Tommy走左之後已經冇乜睇過
而家先知有呢個post
狠愛演唔做真係可惜,算係我第一個留意睇台灣既youtube channel
好無聊但會笑到卡卡聲
變左單飛都係間唔中睇下
我諗佢地屬於鄉下地區算有錢
你見佢地啲屋間間都勁大勁多層
同埋佢地啲物價真係好低
有時見佢地去食野 40-60台幣一個飯,勁抵
我偏向相信蛇丸係真係想一班fd開開心心拍片呢個說法多過話蛇丸嫌錢少而吵大穫呢個說法
本身好鐘意睇狠愛演去木矅民宿果集
重睇咗幾次
宜家唔敢再睇
我相信佢地3條佬之間冇咩野既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞