台灣youtuber集中討論 (3)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
你乘返個人口比例先講可悲啦
仲未計馬拉同識國語嘅香港澳門人
所以未話左廣東話市場細囉
三原japan啲片愈黎愈唔掂 冇人睇咁濟
前排有追佢地兩千元夜市個系列 愈開愈多頻道真係不了
哈哈! 有道理有道理!
搞神馬個腐女剪接師令個頻道上左好多腐女粉。雖然我老啦唔明腐女心態度但我發現原來腐女呢種怪癖,係有咁多人!

黑羽……我覺得佢個頻道係capsule公司既東張西望囉……佢得一個節目我會睇,就係這餐我請!
當睇緊咩查小欣汪曼玲訪問明星咁……
出到笑波子真係駁唔到
三原勁,佢連副頻道umai,三原台灣,我不愛台灣,都有高訂閱。
離開三原幾個月既tommy可以由0上30萬都幾快!

其實好想知搞神馬經理人係邊個?
米雪定黑熊? 我知道呢兩個正職係capsule職員,開頻道係當幫手。
以前三原經理人係米雪,依家係櫻花姐姐。黃氏既經理人又係邊個呢?
腩田一早就sense到啦~
我相信佢係有所覺悟先去去台灣。
而且阿神仲畀埋地方佢訓,包住宿都好難得啦…

有樣野更加好奇: 阿神同笑波子幾夾架,佢都有上過笑波子節目,又有同笑波子出埠工作。而佢同笑波子興趣較接近。
如果想做一個港台文化衝擊既生活頻道,點解唔揀笑波子做拍檔而搵腩田?
莫非兩個都問,但只有腩田答應?
因為兩個人一齊太似都重疊左
無咁差呀…
不過,三原無左tommy係轉緊方向。
umai都叫做有收視。至於其他內容,我覺得都有人睇下化,唔叫做無人睇掛……唯一我一見到就唔睇的,就係大胃王系列。
佢地百幾萬訂閱 有時啲片十萬view都冇
一dd啦~umai頻道oka
唔知道係咪咁?

阿神同笑波子果集測謊好好笑。所謂勇者不穿褲子,佢話佢平時係屋企穿四角褲(我估開浪褲吧)周圍走,訓覺不穿睡衣果段,香港人覺得好爆。笑波子好驚訝,阿神就好奇怪: 我地台灣男仔個個都係咁啦~香港人原來唔係架?! 我覺得果集效果好好呀~
同埋同馬田拍可以拉闊個觀眾層,同波子未又係吸翻同一班𡃁子
一個咁熟演算法既人,實則滿肚密圈,點會幼稚得去邊……
咁又岩。
所以都話阿神扮豬食老虎。佢其實醒到爆。
擴闊受眾係成功播,如果佢夾笑波子我應該唔會睇搞神馬囉…
因為笑波子d介紹唔係我d興趣嘛!
我自己都因為腩田睇搞神馬啦…
啱呀,好話唔好聽我根本連波子都未睇
黑仔熊唔會做經理人
我就係知球球同泥泥汝個個係思文
其實capsule好多人
好明顯知馬田識煮野 多個方面發展
波子識咩?
仲有個問題(可能記錯)
波子好似已經有簽比其他公司
咁可能合作唔到
睇留言其實見大部分人都覺得冇乜嘢
多數都係話記者係咪冇嘢好寫
約炮條友好撚冇品
唔想睇片
睇過下留言 佢係同志?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞