台灣youtuber集中討論 (3)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
2個月前JUN醬生日打俾老豆果陣係用武漢肺炎4隻字
好大波..
反正我很閒好撚好笑真係
成個月唔更新
搞緊羅馬競技生死鬥
但我覺得到tommy幾好呀~
係linlin呀…
我覺得佢唔靚。
楊文孜(zuzu)就靚
zuzu>mana>linlin
Tommy俾我感覺似係鄰家男孩,BTW佢阿哥更靚仔,一有同Tommy阿哥一齊嘅片都會睇
你覺得佢點都好都冇問題架
但唔好用如我們絲打眼中的乜乜乜
唔想令人以為係絲打都會鍾意tommy
巴打就因為同性相斥先唔鍾意
兩者係冇關係的
今日tommy剛上載有佢哥哥既新片。
佢哥哥man d, tommy比較可愛
我其實最鍾意睇佢兩個搞怪朋友,好好笑
其實係因為Tommy一直好似一直不滿做下把位咁
佢地3人既片都睇到佢唔夠放
而Jun醬同3原本身合作好耐 果期睇得佢2個既片仲好睇
本身我最鐘意Jun醬 就係鐘意佢夠真同放
依家3子角色分工舒服好多 Yu君好似個小弟弟咁跟2個大哥學野
而2個大哥哥又好照顧Yu君 好有家人既感覺
btw好鐘意Linlin 好正
其實一直覺得jun醬好甘心做下把位。
佢跟住三原,明明係師兄,都甘心做下把位。
但tommy多數做上把位架播……
同jun醬兩個人時代,明顯jun醬做下把位。就算同三原拍,好多時候三原要輸,要罰請食飯,反而到三原係下把位……
Anyway, 大家覺得tommy哥哥kou可以成為一個有點擊率既youtuber嗎?
咁咪就係要就Tommy 所以Jun醬做下把位囉…
但你話好唔好睇?冇乜特別囉
始終覺得Tommy放唔下身段
佢單飛係好事黎既 對雙方黎講都係
講真綜藝感Jun醬屌打Tommy la
佢依家做返真正二哥 舒服好多
其實我最鍾意係tommy同jun醬既兩個人年代。亦因為佢地我開始睇三原。
https://www.youtube.com/watch?v=nqO4sqGPKME

呱吉找數真漢子!!!!!!!!
黄氏瑋瑋又update
會被黃標嗎? WAkakakakakak
休息吓都好嘅
佢地做youtuber咁耐都冇認真咁抖過
無可能唔黃
未爆呢單嘢之前Dcard都有post懷疑兩兄弟係gay+有男朋友
起碼都俾人感覺到台灣Youtuber做嘢行程密但又唔Hea做(無話香港Youtuber唔認真做嘅意思,只係真係落手落腳用心經營自己嘅往往唔係港內最hit果班
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞