台灣youtuber集中討論 (3)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
163剪左短毛
成個月無更新再加近排ig嘅相無再互留言/合照,連個人頻道都無左互相留言都知罵翻左八九成

百幾萬訂閱既channel都可以話唔理就唔理睇黎都罵得幾金

成日覺得男人啲友情無咁脆弱,果然一講錢
見到文入面講係牛扒條女挑起件事先?會唔會本身其實無乜野係比條女搧下風點下火先搞到咁大鑊
其實佢兩個都幾ON9
係人都知依家蛇丸先係大佬
你咁都唔肯同人平分
乜野兩個主力一個輔助出場份量咪又係差唔多
依家嘈到拆夥最蝕底實係牛排
我都覺得最大問題係條女,搞到牛排唔敢低頭,最後寧願擺爛,我覺得可以搵個中間人大家坐底傾掂佢,例如呱吉
會唔會就係因為咁所以牛排成家都開晒個人channel
講真睇錢份上更加要碼實蛇丸啦,唔妥咪私底下見小啲,襯仲有觀眾靠蛇丸接多啲廣告賺多啲好過啦!不過又唔排除蛇丸獅子開大口既.始終網上篇野真假難分
我都覺

馬後炮mode - 初初第一次見妮妮出鏡係覺得佢靚既,但硬係覺得佢好有嗰啲返工會講人是非/篤背脊既女人feel
老實講我嗰陣鍾意睇係因為覺得成班frd一齊做on9嘢幾開心
依家咁真係睇黎都冇意思
最近先開始睇一群人,然後先知原來佢哋已經成軍超過十年,覺得仲keep到感情同作品質素咁好真係好難得。
個美妝Catie
有冇拜狐仙
成個樣都勁狐狸
好女仔

睇開joeman同Aries
林宣d旅遊間中都會睇
真係睇唔出妮妮咁靚女係bitch
蛇丸再咁落去真係有啲擔心佢嘅健康
狠愛演繼續不和落去,想搵佢地合作既YOUTUBER都幾頭痕下
雖然邰哥就撐硬蛇丸
但呱吉如果再搞走鐘獎都唔知點搵佢地好
節日交換禮物又係
點解邰哥撐硬蛇丸點睇得出
你唔覺得佢係3個入面特別鍚蛇丸咩
一來蛇丸最有長輩緣
而且蛇丸一向好尊敬長輩
唔知點解 我覺得佢地3個之中蛇丸係最有義氣個個
而家狠愛演佢地個人頻道出片

佢地有互留言
兄弟情敵不過女人
兩難慘
睇得出蛇丸對兄弟真係好好既
有集食拉麵, 胡椒又咳又噴 唔多唔少都有D口水泡沫噴到落D湯到
蛇丸係佢後面都試食
咁好既朋友邊到搵 佢啲兄弟唔識珍惜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞