台灣youtuber集中討論 (3)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
有無人睇開欸你這週要幹嘛?
好鐘意睇佢地一班friend 去旅行,
黃金組合係Ariel 、崇崇、小粉紅、肚子痛
佢表妹同表弟我就麻麻

最近d綜藝遊戲片都麻麻,太嘈太亂,
都係拍返旅行片好d
個遊戲節目我都淨係睇咗第一集就冇睇 流程太亂唔好睇
旅行片大推
旅行片好好睇,以前一更新如果得閒會即刻睇

但個個欸game勁似玩很大,但啲規則,
、廣告插入同啲節奏麻麻地
呢排大家都去唔到旅行,希望佢地拍下台灣本地遊都好
木曜 下班食乜野有蛇丸

見段片仲播左幾秒狠愛演首加蛋,唔知錄嗰時係咪未宣布拆伙

唔知邰哥達哥私底下有冇問咩事

Btw 瑪利亞越睇越靚
今集蛇丸好加分
佢同瑪利亞d互動好得意之餘又唔痴漢
https://youtu.be/YeVdjGHKqCE
2:02:05開始睇
梅伯加入nsfw
走鐘2嗰陣呱吉已經話好欣賞梅伯,如果梅伯同capsule又咁啱完約,呱吉挖佢過檔都唔係冇機會丫,同埋佢同nsfw啲認真做鳩嘢作風應該都幾夾
但唔怕定位同湯瑪撞咩
覺得佢唔係靚但係好想走女神路線
算把啦佢
畀人格硬捧上去
滴妹
搞神馬仲有庫存,好癲
希望佢地唔好散啦
呱吉rip
跟錯風屌政府唔保護香港人
係台灣安全得太耐,慣左有咩都可以講
忘記左佢地既對手係共產黨班賤人
好心做壞事
見牛排最近公布bb性別
下面有留言問冇邀請佢哋兩個嘅
牛排都話有邀但佢哋有事
比起放生Youtuber Capsule更多嘅似係俾Youtuber自己執生orz
拍片Idea會俾嘅 但最終成果都要個Youtuber自己臨場發揮(?)(個人認為啦
以我所知嘅Capsule簽Youtuber主要係提供BackgroundMusic之餘順便剪埋片兼上字幕orz
落廣告個方面Capsule就的確麻麻 除咗自己公司Youtuber嘅聯名商品就無乜見到D廣告
Pressplay D廣告比較豐富D 幫到Youtuber賺廣告費 但落得多又好格硬嘅話可能適得其反造成反效果 令觀眾反感
利申 睇開Capsule同Pressplay嘅Youtuber VSmedia少睇唔清楚
語謙語速太慢我頂唔順
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞