台灣youtuber集中討論 (3)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
約炮呢D事情...莫講話網紅,明星都會叫雞叫鴨,雖然有Dshock但係可以理解(第一反應係某CCTVB藝人私底下同粉絲...)所幸嘅係瑋瑋係單身,如果佢係有穩定伴侶嘅情況下自私叫SP,會接受唔到
marketplace 呀~
有好幾個黃氏兄弟Fans嘅ig account都係香港人(雖然同阿神一樣年齡層都係中小學生
阿神係要做撞板野做下把位畀觀眾笑就真……

其實,雖然腩田無出現,其實佢一直都係幕後黑手。之前supreme 木槺布甸擺到明係佢度出來同埋安排個包supreme oreo啦…
可能仲有一個黑手係sunny添呀…
個人覺得神馬搞CP最好適度啦,畢竟阿神宜家都有女
其實, 阿神既hehe對象已經好多個.
最出名果個叫羽毛, 之後又有巧克力, 再之後先到腩田咋.....
依家明明阿神有女友, 腐女都照玩無誤....真係唔明佢地咩心態.

講真, 睇得正常av就一定係直男, 所以好肯定兩個都直過間尺.....
真係攣果D, 好似阿瑋瑋佢睇果D應該唔係呢D囉.....
根本好多bob都係黃豆.
佢地既基本盤都係呢個小朋友年齡層.
所以搞神馬同黃氏兄弟成日合作, 亙惠亙利嘛...
就算係瑋瑋呢次大鑊到咁, 搞神馬節目仍然幫黃氏打歌....
從來唔覺得直/有拖拍同埋粉絲嘅腐文化有衝突
阿神自己到宜家都成日做哩啲效果啦
有fans寫CP文即係代表佢同fans嘅關係好
佢知道班fans要啲咩又俾到佢哋 所以咪keep住紅
反正啲腐女點FF都唔影響佢
而且阿神玩腐叫點到即止
成日提住係節目效果
都叫做大家睇得開心
黃氏兄弟呢件事都發到好大好大youtuber都有出嚟發聲
不過個重點係喺鏡週刊揭佢地私事個位
其實狗仔隊之前跟過好多Youtuber
博恩、Joeman、呱吉、反骨大部份成員等等
所以大部份Youtuber 都對佢地幾反感,依加一定會幫黃氏兄弟啦
黃氏唔只一線尾啦…一線中以上啦…
搞神馬算一線尾。
真正一線頭……阿神自己囉…阿滴英文囉……博恩都係掛……
黃氏又國民兄弟咁款,出咗事基本上觀眾同朋友都係心痛居多,加上又真係冇做錯事。
咁老老實實
狗仔隊嘅出現
都係因為觀眾啲偷窺心理
反而呢堆一線我無睇……
最高睇到南部狠愛演。
見到蛇丸: 我誰! 好開心
黃氏兄弟其實真係升得好快
前排訂閱數仲同三原Japan差唔多
而家已經拋離咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞