Guild Wars 2: 兩大DLC 50% off 討論區(附新手教學) [4]

994 回覆
17 Like 5 Dislike
咁你應該未拎mount?
你宜家去拎完mount去周圍遊山玩水仲開心
我以前一出就玩,無朋友一齊玩,得我同我細佬一齊玩到全地圖100%,想玩地城但係英文差搵唔到人下唔玩所以無玩過,但係jumping puzzle 好鬼正

玩到lion’s arch比啲怪攻城打到爆左同埋有個乜野四風市集(?就無玩

上年想玩返時話我錯密碼,又唔記得左個cdkey 所以直接走去買埋DELUXE黎玩,無左個100%地圖真係好鬼灰...乜都要重玩
如果80lv 拎座騎先
開心好多
死靈F1之後 有無點較個畫面無咁綠
2014 年開始afk
講真gw2主線故事當年我係有少少失望,gw1故事仲好
請問玩咩個server?
上網搵到果啲dx12插件 巴打有冇用
都好
pvp pve 唔受ser限制
pve可以唔同ser 但同一張地圖一齊玩

如果你想打wvw
就揀d多人ser無死
可以睇下呢個網揀ser
https://leaderboards.guildwars2.com/en/na/wvw
未試過 等巴打包膠
順好多
200ping玩到唔想玩了
利申玩左兩三年 pvp最高打過上頭100 因為太高ping最後棄game,如果低ping d我應該會繼續玩
試下vpn?
明明就係掛住玩brawl stars
仲有borderlands 3同zelda
重玩係頹啲
有冇email客服試搞搞佢
你指個主線係80lvl果個?
再之後果啲劇情有冇玩
又有啲白痴仔每個cms都負評
生著你啲垃圾你老母真慘
無啦,英文差,我直接買左deluxe重玩算,等佢特價時買又唔係貴,講真以隻game嘅內容黎計真係好鬼死平....
好耐之前玩過 好似係Na region
想問依家有冇分server?
今日download番先
yes, 頭80lv personal story
冇咩cut scene睇,好多時都係兩條友平排講野
唔知expansion有冇改善
Lws2開始已經唔係平排講野
Keep住有改善我覺得
地圖設計都keep住進步
後期有埋mount
你登入番你舊acc個ser都ok
聽巴打講得wvw有影響
岩,真係超抵玩
仲叫都算keep住更新
良心
玩咁耐都未爆機渣ga
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞