Guild Wars 2: 兩大DLC 50% off 討論區(附新手教學) [4]

994 回覆
17 Like 5 Dislike
好難講
有啲位好玩,有啲位可能悶啲
但要睇劇情點都會玩哂啦
邊到打
唔記得世界王, 係每個acc 1日1次, 定每個角色1日1次
你地係幾多ping 到,今日好似好LAG咁
係地面既大寶箱係per character per day
地圖上面個寶箱係per ac per day

好似係

Primordus, 其中一隻elder dragon
火龍
有冇公會可以join
留game id
Tao.1897
CLS 做咩
我唔係暗串你地係咪有咩誤會
事實上GW2 香港公會好似得返JAGA? 所以我先話大公會
其實我都係9up下啫
爆左lws3
幾鍾意lws3; 地圖又幾好玩
向lws4邁進
Skyscale im coming
推呀
1.整定Charged Quartz Crystal
每日限整一個 需要21/22個 或者tp買製成品

2.每張lws4地圖currencies x 250
每張地圖解完愛心任務就去買地圖currency
見到有得掘就掘下

3.練狼/兔/魚 lv3

https://m.gamer.com.tw/forum/C.php?bsn=16901&snA=28574&bpage=1&ltype=

我解完skyscale都未解lws3
不推文回覆推po大法
巴哈果兩個教學post都有睇,幾高質

2. 想知每個圖250個currency要大約幾耐先儲到
好似勁煩

3. 有埋griffon啦 應該輕鬆跑圖

想快啲拎到skyscale再課果個2000gems 有5個skins既package
回推
睇你諗住自己整道具定tp買
我個陣自己整
一日先餵一次
要成2x日 其實每日去掘地圖掘1x個都搞掂

解完lws4ep2
有一個20格背包送
解任可以升上24,28,32格
想整傳奇Vision 咁岩又要你解鎖32格背包

幾易解 建議解左ep2就開始做
因為入面要做2個meta
跑lws4有機會順路打埋meta 唔洗之後特登等
唔計mate 成個過程大約1個鐘多d就升到32格

http://dulfy.net/2018/03/07/gw2-lasting-bonds-32-slot-bandolier-bag-collection-guide/
唔洗
而且而家好多core spec都meta
好, 多謝解答
新玩 玩咗1個月 求+ Cyrus.3876
LWS4 啲地圖都高質

個skin package deadline, 照買先
spy.3524 求加~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞