Guild Wars 2: 兩大DLC 50% off 討論區(附新手教學) [4]

994 回覆
17 Like 5 Dislike
啊玩步槍都好WOR, 好似新野黎?
我要GW3 SEA server
到時再回歸
有冇香港休閒玩家一齊玩?回鍋之後好迷惘
我都試過
係咪gem store unfortunately an error has occurred?

https://help.guildwars2.com/hc/en-us/requests/new

一般係信用卡過唔到數
要gm幫你check
一般要12 hr
pve要有pof先用到
pvp唔知要唔要
不過依家買pof送埋hot

隻game一般design係遠攻比近攻低dps
有pof hot應該好多野做
https://m.gamer.com.tw/forum/C.php?bsn=16901&snA=18139&bpage=1&ltype=top
【情報】目前版本的各職業天賦列表 (雲端精簡版)
我覺得比試玩ac免費用迅猛龍到60/80lv
會容易吸引到佢地買game玩
有同無座騎係2個世界黎
thx bro
RayHoHK.2964
我好新,我一開game連自己係邊到都唔知,之前都係跟公會啲人先玩得掂

我打算pickup返先買dlc
講下有咩角色同幾lv
入港台公會 可以隨時問
呢到都有人解答

見我online都可以問我
Paco.5714
個deluxe大約幾耐到會做一次特價?
上網望過下5月頭做過一次
1516緊直接ultimate定等佢deluxe特價
另求收留
如果會課少少就直上Ultimate
4000 gem + deluxe = ultimate個價
你之後都會買擴大銀行倉庫 角色欄etc
所以ultimate比較好
明白
唔該你
巴打我都係1516緊

順手問下公會有冇tg gp個d可以有水吹下
今晚返去add兩位
望左望個背包同個倉就upgrade左了實在唔夠位用
同埋貪佢做完pof序章拎條龍仔騎下
麻煩晒
背包格可以最遲先升
開多個角色做倉仲開心
開定其他職 可能之後想試

cp值:角色 > 銀行 > 背包格

角色用晒20格袋 會多左好多位
打fotm tp買 或者自製
想平就用18格

倉庫角色放去pvp大廳既銀行
地圖細 load得快
啱啱出果陣玩左排 玩極都唔係幾識個system係點
打副本/世界事件啲chain
都唔知邊個打邊個...
話就話團隊合作打王
但其實到一大班人打世界王果陣
各自打 各自避skillshot
free ride完隻王就去開箱
WvW反而就好玩 要入人地teamspeak聽commender order幾正
PvP我就冇乜玩 唔知
宜家有冇DC入下問下野一齊玩下咁?
樓主好似有DC
等佢re po條link

pve既王 我覺得都係打寶為主
後期既王先有加少少合作元素
要太高合作性 反而唔岩pve
低門檻先容易大家參與到
唔會因為一部分人唔識 就累死全部人
講合作去打fotm raid 地城個邊

wvw跟團打係正
如果有dc就拎番隻碟出黎裝
留名睇多陣先

又課左skin
今日連打5場hot ab
上左癮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞