Guild Wars 2: 兩大DLC 50% off 討論區(附新手教學) [4]

994 回覆
17 Like 5 Dislike
每日登入會派經書,可以用下
有exp booster 就用埋
有meta event就解埋,勁多exp
仲有主線,每10lvl做,都多經
直接上左80LV
有無方法快刷hero points
睇YOUTUBE話LFG 有人開training,但唔見有
同埋有咩方法拎80lv武器
用thief想要把Rifle, 個禮包淨係得弓同匕首
另外想入公會
Aimer.9135
GW2 pvp係咪好玩過ff14
Training 請既都係dlc既新圖先有
因為某d HP一個人係搞唔到
唔熟ff14
gw2 pvp起碼基礎上公平d
無咩裝備競賽
仲有reward track 送野

我整傳說飾品有時都唔想解成就
去打pvp就算
reward track 最後個寶箱幫我解成就
近排冇乜on sor
晏啲add
Thx ching
想入會
Game ID 有名
留tg 再比game id 得唔得,@jokerJ0616
試玩中
under water combat
玩ranger
可以帶住隻pet做肉盾
武器longbow greatsword
stat 主升power
清怪幾快
死靈要80lv
轉成reaper先拎到大劍
到時先清怪快

游俠印象唔錯
btw我未玩過
根本隻game係自己整死自己
新手剛入坑,開左個元素使玩,好刺激

另問有無公會入架?
基本上隻game整太多條線搞
樣樣都諗住話突破以往mmo嘅格局
然後樣樣都整到半桶水
之後而家啲dev走得一個得一個
等摺
作為一個pk玩家
佢戰場(pvp)我覺得比wow差
唯一可取係wvw, 但留唔到人
野外又冇得pk
pve地圖又綁死LS
唔解LS就玩唔到新圖

就我而言,我唔鐘意解任
想玩新圖又要解LS
WVW又死左7 8成

所以我都少左好多上,同好多老玩家一樣
WvW Alliance
轉左Ser等左兩年冇聲氣
日日上線Fotm算
算把啦
玩其他game都冇咁燥
無為受氣
集中資源搞 eSport 冇幾耐就執柒
WvW 放置左幾年

HoT
1張EB 搭3張Desert Borderland
排唔到EB就其他3張地圖成班傻仔係度跑黎跑去搵唔到人打

PoF初期 就解Mount個跳躍可以跳入城 Siege都唔洗起
作為一個pk玩家
佢戰場(pvp)我覺得比wow差
唯一可取係wvw, 但留唔到人
野外又冇得pk
pve地圖又綁死LS
唔解LS就玩唔到新圖

就我而言,我唔鐘意解任
想玩新圖又要解LS
WVW又死左7 8成

所以我都少左好多上,同好多老玩家一樣
WvW Alliance
轉左Ser等左兩年冇聲氣
日日上線Fotm算
算把啦
玩其他game都冇咁燥
無為受氣
集中資源搞 eSport 冇幾耐就執柒
WvW 放置左幾年

HoT初期
1張EB 搭3張Desert Borderland
排唔到EB就其他3張地圖成班傻仔係度跑黎跑去搵唔到人打

PoF初期 就解Mount個跳躍可以跳入城 Siege都唔洗起
1. 3 way blob fighting skill lag萬年冇解決
2. map上限queuing問題
以上兩樣野都冇解決過既情況下
仲搞咩remove server barrier
eu早排由5個tier變4個tier已經日日queue
最後咪又係變番5個tier
垃圾server搞alliance
垃圾server

WvW
夜晚9點後冇買VPN 入到去EB真係等死
2000ping 走唔甩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞