Guild Wars 2: 兩大DLC 50% off 討論區(附新手教學) [4]

994 回覆
17 Like 5 Dislike
咁急做咩
咁玩住普通先
反正岩玩再之後買都未遲
6月中返嚟繼續玩,啲人仲未齊紅裝
之後個幾隻大概用幾多個鐘解好? 隻80lv係6年前既角 好似岩岩80就冇玩所以係廢裝
Griffon首先要有250g
然後睇住攻略解最多2日搞掂
另外嗰2隻煩好多,我都未解

隻game 有冇公會
唔該曬id: spy.3524 剛剛啪左80lv booster, 著左80新衫既charr engineer真係好型
我拎左隻蜥蜴喇,係咪咁就得??
我諗緊玩第隻易上手又無咁易死
ELE死很大
但又諗天賦回好難儲
垃圾 griffon都係我帶你解
我所有解曬
Raptor?
你升高佢佢會跳得遠啲
如果你冇話追mount嘅我建議拎埋兔仔先,跳高好有用

天賦點其實最後一定會夠你點曬,你求其點就得
冇咁易死可以試下ranger嘅,1500range外pewpew死啲怪又有隻寵幫你頂下
咪俾咗錢你囉呀支呀阻
RANGER D 技華唔華麗架?
定係得射箭同射箭
咁你玩番ele
之前MESMER 好似好華麗架...
不過又係好複雜
Ranger大劍都有隻熊同鷹咁
可以去youtube搵下,應該有
棄坑多年 第一次patch都冇買, 即係同依家差幾多lv?

如果玩返要買咩patch 先跟上大隊
放心,呢隻垃圾game十唔更新一次要追玩一陣就追到
先買pof先,第一章拎騎寵就解咩故仔都簡單
慢慢玩故仔唔洗太緊張進度,一追嘅話十個有十個都係兩個月就棄game
進度呢家野係GW黎講根本唔存在..
patch 左咁多版個 lv 有冇提升過?
唔買既話仲可以玩到d 咩?
都係80到頂
少咗2個expansion嘅spec同rev呢個職,其餘8個職都可以玩core spec
冇gliding同mount
Pve入唔到expansion嘅map
其餘都玩到
80lv無改
解座騎 打新map meta
揀個傳奇飾品整都大把野玩
買pof送埋hot
所以依家都值得入手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞