Guild Wars 2: 兩大DLC 50% off 討論區(附新手教學) [4]

994 回覆
17 Like 5 Dislike
唔洗
你有買到path of fire資料片
就唔需要額外比錢
完成一個story就有第一隻座騎迅猛龍

我係z 做autorun
滑鼠右鍵轉方向
坐騎 要有資料片先有 path of fire依張資料片
坐騎既SKIN就要比點買 如果單係坐騎有資料片就得
鏡頭控制建議用mouse right click
用sms 可以拎Mini Mystical Dragon

呢條咩龍? 有咩用?

(岩岩開acc)
睇片 只係見到佢飛係個人格離

識唔識打怪/可唔可以騎?
mini寵物
裝飾用
係咪香港人多數玩America server?
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=16901&snA=28931&tnum=1

打龍祭活動 台北時間6月24日-7月15日

傳奇武器投影skin
每完成5次 Daily Festival 可獲得一個skin
多謝提醒
全新人?
係 全新人

控制視角同個人行路奇奇怪怪咁

上面個打龍祭活動 係咪新手唔會夠打? 定係佢好friendly,新手會配番個低level既敵人我打?

我set成咁 視角唔會跟wsad轉
你可以試下

打龍祭我都未玩過

終於拎到Skyscale
Farm lws4 currency farm左好耐, 只係慢慢做下心心任同間唔中玩meta
係時候整Vision
farm 3060 個currency
仲係得兩個DLC
https://wiki.guildwars2.com/wiki/Vision
呢個? 要咁多currency咩?
要解成就 整6把武器
每個要500 ore

我唔想係地圖farm
所以每日解愛心任 + 掘1次殞石有100左右
遇到meta跟團又多1x-2x
之後就繼續玩其他內容

如果玩開pvp wvw
可以揀reward track 獎勵 250 currency

解完vision準備整aurora
愛心任好簡單姐
新手留名
想問下隻game會唔會好farm
定屬於黑沙個種 肝有肝玩 hea有hea玩
養老驚
對比起黑沙絕對唔肝
Thanks Ching
唔farm
傳說裝同紅裝 數字上能力一樣

紅裝應付到99%
傳說裝有獨特外觀效果 可以0成本轉屬性
傳說武器有腳印效果

傳說長杖

3件傳說飾物

權杖

大劍 Twilight

大劍 Sunrise

單手劍&盾

wvw傳奇防具 (重甲)

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞