Guild Wars 2: 兩大DLC 50% off 討論區(附新手教學) [4]

994 回覆
17 Like 5 Dislike
仲係英文
仲有無人玩
係台仔公會到玩緊wvw
諗住等特價買黎睇風景
黎緊仲有無大型更新留返班玩家?
今年會出新DLC
新手無課金係唔係無座騎?
課金only for座騎skin
座騎做任務就得,唔洗另外課(除左課POF expansion)
而家玩wvw仲係唔係一大班火車頭互片 個時玩到去頂有橙裝就日日wvw 一跟唔實指揮官就死硬 一有200+ zerg就係斗邊邊電腦勁既時候 後尾出左粉裝武器唔想再肝就quit左
火車頭 / 小組獵人頭

依家粉裝唔難
升wvw rank又低機率送紅裝箱
wvw更新左獎勵系統
可以換到紅裝 + 傳奇材料
仲有新既wvw 傳奇防具
wvw傳奇飾品

pve pvp都好多新內容
全部都有方法唔洗肝 慢慢換紅裝
Tier1 既 wvw ser係唔係都仲興入語音玩 個時玩blackgate唔入大幫驗證你既無得入語音 之後d人又唔會打字 成日唔知發生咩事
唔熟T1 ser
少打wvw
屌 個vision I 做到嘔血
仲差6把astral weapon
正常fight guild都會要你入discord
依家d公會自閉打
bg 個server discord拍烏蠅得reset 果兩個鐘有人
BG 以前打過一排 佢地係有個wvw既discord 有個認證BOT對翻你a/c個API就得
之後你就可以睇到server zerg build 同少少公開既VC
見而家買新DLC有得直升一隻到80LV
但想問下而家封頂裝搞一套要幾耐到
同我之前係玩warrior但佢D攻擊判定令亞洲人好難玩
GS5技永遠錯哂位打唔中人 HAMMER大招次次原地呆一秒先起跳
有冇第隻職無咁受PING影響既介紹下, 自己都係主玩PVP WVW
多謝巴打們
我用HKBN又唔覺高ping
留game id 會有專人加你入公會同discord
終於就1001
差唔多一年
岩先online一口氣開左2-8周年禮物
望住個contacts直頭唔記得哂邊個打邊個了
當年原來係呢隻game都玩左782個鐘
necromancer / guardian 我覺得係最唔食ping
不過我玩Thief 200ping都係咁玩無問題
想請教下而家最好整返套畢業裝(我諗係粉裝)係咩方法?
太耐無玩唔知點開始
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞