Guild Wars 2: 兩大DLC 50% off 討論區(附新手教學) [4]

994 回覆
17 Like 5 Dislike
今晚2100會帶大家走兩幅地圖

Gendarren Fields (25-35)
Harathi Hinterlands (35-45)

留意我channel

https://www.twitch.tv/armani6677

歡迎新手加入

留意翻如果係免費帳號
10lv以上先出到新手圖 (1-15)果幅
35lv先入到 lion’s arch 獅子拱門

2100開住直播等大家,2130 lion’s arch 正門出發
如果有新手唔識去可以留言
ping主要都係搞到有delay, 正常嚟講300ping內所有mode都玩到,pvp夠上白金

Btw上面未add嘅巴打我今晚返去add
求公會
diedog.8759
玩玩下就黎9隻職都升到80

好似都係元素岩心水d,但睇metabuild 介紹玩sword weaver 好似好易死咁,有無元素大師提點2句
今日開始特價果幾個living world complete pack 是咪就係你地講果d living world story?

必買?
World boss rush
Lag到痴左線
你地係NA邊個ser?
想回窩
jq

買啦
1500 only
回鍋睇下有咩玩
game id : ivan.6521
都係咁 存下SKIN 過下日晨算
幫全部角色換全套ascended + 整legendary都夠你忙
啱啱先搞完shining blade 想砌埋gen1 scepter/focus

嘔血
自己玩左2日開始悶了 有冇公會加
以前都係玩wvw 好少pve
追晒LW故事先
加左
岩岩回鍋,好多野都唔識
麻煩巴打加一加入會
Guild Wars 2 on steam
屌咩
雖然係正,點解唔一早搬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞