Guild Wars 2: 兩大DLC 50% off 討論區(附新手教學) [4]

994 回覆
17 Like 5 Dislike
都應該通到,主要係北美server
唔好揀歐服
唔打wvw嘅只要係na就可以一齊玩
想當年小學雞玩runescape,英文勁廢咪又係照玩
就係咩都唔識先有種探索嘅感覺
Wow不了
Ff14 eso我都試過哂,都係gw2最岩

Switch玩Zelda都已經正爆
一兩隻英文字都還好 一堆英文放埋一齊就頭都痛埋
無攻擊數限制就變左控場接控場死左
最後有stability 既角色先打wvw

加大攻擊數反而仲ok
最初係冇攻擊數限制,不過範圍技太op,所以先限制返
係, 試左先講
WvW反而無咩玩
PvE都未玩哂
山水畫

魔幻

速龍

魔鬼魚

肥兔

閃狼

識飛就王道

滑翔傘

最新活動, minecraft咁
畫面以OLG黎講真係靚到dum一聲

得明join下LFG, 齊齊打王好過癮
大把人玩
Gw2都6-7年前
前排玩番較最高配置
畫面算驚艷
揀多人既ser比較好

首先揀ser對pve無咩影響
因為每張圖都有唔同ser既人一齊玩

咁點解揀多人既ser
因為你可能日後會玩WvW (World vs World)
WvW 就係類似攻城戰
用ser黎分

以中學做比喻
平時上堂都係一齊上堂 (pve)
陸運會就分社咁鬥高分 (WvW)
以前係NYS
依家都係幾個人有上

公會可以入5個
我keep住NYS 其他4個入晒外國同台灣公會
其實都係咁玩 有野可以問鬼佬or台仔
想一齊玩wvw就jq, 不過我哋都唔多人玩wvw, 同埋你買咗之後可以免費轉一次
總之揀na ser就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞