Guild Wars 2: 兩大DLC 50% off 討論區(附新手教學) [4]

994 回覆
17 Like 5 Dislike
想問下個leather bag可唔可以除左佢換其他上去
而家用緊2個4slot但我身上有2個10slot
見佢unlock一個新位又要用400gem
可以
清空個4格袋 然後再將新袋換上去
身上帶一組裝備拆解器
開新人物做倉庫
人物爛係最值得買
原來要拉過去
等我仲係度右click佢
btw想問埋而家event個Hologram Stampede冇座騎係咪相對難搞d
見好多大神衝去點到掃兩野又跑去下個點
我未打過 你有wp都可以打完傳去另一個位打
好似打到1 2隻已經計金牌
活動中文介紹

https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=16901&snA=28931&tnum=2

佢既武器skin真心幾靚
我覺得用呢set skin 唔洗追求傳武既造型
個斧頭覺得靚過傳武

(我差100%地圖就合到傳奇斧 都唔知整唔整好

活動斧

一代傳武
我有睇巴哈呢個po
就係見佢有欄寫要參加Hologram Stampede一次
好想要把弓
By 巴哈

有打死一隻就算數
有三波尋怪
每一波摸到一隻怪就算數
三波都有打到一隻怪算金牌

但要是全地圖暴民沒完成擊殺目標
沒進展到最後階段會算失敗結束
建議早點參加活動 成就解完大概就懶得參加了
搞掂左3次
第一次睇唔明 望多兩望先知佢係預先比定下個位
我開箭雨隻隻怪都R一下
咁搞掂啦

我依家諗緊整傳奇斧定活動斧skin好
仲有人玩
點解無
好耐無玩
GW2美術真係整得好靚
同埋記得之前解公會任成班雞賽跑好過癮
鍾意就返黎玩啦
解完skyscale表示龍祭好易玩
有甲蟲先係
我指解成就個難度/長度
以前支那服玩過人類雙槍刺客,好廢,但真係中意雙槍

宜家有冇加強返?岩岩開左隻小精靈刺客練緊
Pve好似冇人玩
Pvp廢咗
Wvw roaming應該都ok嘅
sad, 不過我都係會繼續照玩雙槍, 係咪留ID同名有公會入?
之後可能買左兩個DLC體驗下先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞