Guild Wars 2: 兩大DLC 50% off 討論區(附新手教學) [4]

994 回覆
17 Like 5 Dislike
玩撚到訓著 全因唔知個任打緊咩 要去邊到 英文太多 冇中文 又唔想玩支那版 我買左都放置到而加
唔係
隻game esport 攪成點
wvw仲係唔係pvDoor互屌牆攪氣氛
all star比賽仲洗唔洗要人企係到打冇櫈坐
sab world 3等左6年肯出未
賣點之一嘅under water combat仲有冇人理
dungeon reward仲有冇nerf到冇人想玩
仲洗唔洗係到哂2036去farm新大陸喱line?
reddit fanboy仲有冇送cupcake俾anet?
有無dc加
食剩係得閒上線打pvp
隔住個moon都feel到你啲冤氣
留低game id俾我哋add你吖
屌,笑左但好中肯
唔肯認真更新嘅game玩黎做咩
你幾時買?
都算好易睇啦喎
有哂綠色星星marking
你講果堆我都無咩興趣玩
不過你咁大冤氣我都明
我玩ff14都差唔多咁有冤氣
係,仲有啲似Super Mario
跳下trib mode你就會想燒死個designer
新玩第一個禮拜 留tg再加discord&公會得唔得
@Ph2qe3
以前一出玩過少少gw2,係衝住玩過gw1同覺得個pvp當時都幾特別,但gw2玩咗少少就冇玩,ac都唔記得了,留名dl黎玩反正呢排home office有時冇野做
無,我玩左少少就玩番正常野算
支持
過左80lvl就新開始
黎啦重玩
如果你記得個id入番去拎番幾年生日禮物
岩岩出冇耐 連第1個DLC都未有個陣 本身爆緊150-200都算 之後又要解任個地圖又大 打開個地圖有個心心又唔知做咩
PS: 本身英文都幾差 程度都只係玩到LOL英服 但呢D解任RPG就變左勁哂精神去睇字之後解任
我都明你嘅 我都係岩岩出果時買 又係玩左陣棄坑
不過咁多年後玩番又覺得ok
有可能佢都有改善咗啲介面
佢個主線跟著個flow就ok 都唔洗話要明晒全部野
打打下都知大約做緊咩
而加係咪有中文先? 唔洗完整OR中文化得好好 其實有普通主要野係中文就OK
對得太多英文真係好難頂
家下dl黎玩下先
無呀
歡迎
有無話咩ser?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞