Guild Wars 2: 兩大DLC 50% off 討論區(附新手教學) [4]

994 回覆
17 Like 5 Dislike
我都會揀買基底 然後自己買材料合傳武
而加先開始玩會唔會太遲
唔會 反正可以免費試下先
我地講得點好玩 都係試下先知岩唔岩自己
頭 一兩次未必會 , 但比gm捉到係會ban同沒收

回鍋啦
照玩啦
英文唔難明
係,周圍搵point of interest都好正
啲景又靚,基本上係咁cap圖

見到有event鍾意打就打,唔打就算
Hot pof lws果堆map打event又特別多exp

中文無都無影響啦
岩呀,玩其他game都勁多支那
巴打
當年英文咪又係睇多啲電子書同youtube
揀自己有興趣既channel同範疇睇
不知不覺就變2nd nature啦
宜家基本上咩都睇得明,除左太專業名詞
永遠都唔會太遲
2月我先玩番
Ban
咁多人都因為冇中文就唔玩係咪真係咁多文盲呀............痴撚線......
乜都冇中文就唔睇唔玩咁錯過好多嘢喎.......
買部Kindle睇下書操下日本書啦........仲記得10幾歲嗰陣我連睇大家的日本語都成問題, 嗰陣時就覺得自己好有問題冇理由自己語文能力仲低過日本小學生

買部Kindle有乜嘢字唔識一篤就知解釋, 可以監生改造你嘅腦部令你適應大量嘅日文語言, 再升級咪睇吓, 輕少說正常冇人會唔鍾意點都會有動力繼續睇落去睇返幾十萬字就開始會習慣
Gw啲英文真係好簡單,以前玩never winter night果啲就真係要拎住本字典先知要做咩
原來香港既法定語言包埋日文? 定係你間小中大學用日文上堂
AFK左4年
想問下玩NA SER係幾PING左右
好多年前玩過支服
想問下國戰多唔多人
以前支服跟d 人開語音
幾十人統一指揮
佢地玩到好撚癲
後尾無人玩
好快就棄左
大陸人都係鍾意多課金game...
香港人英文學左幾年呀
無認真睇
平時都好順
間唔中會斷線
果然玩開支服
Wvw變國戰

宜家都多人玩 但好似唔多人鍾意玩呢個mode了

我都鍾意課金
個50%優惠到今日咋

要買就快
早個幾個月有段時間上3,400ping
正常就250ping左右
個acc係喺英國讀書嗰陣玩
番到覺得ping太高所以棄左game
你地係唔係都玩na?
應該大部分都係NA,
除咗有班pvp殺人狂會專登玩eu
聽講eu pvp程度高好多
都AFK左幾年、初期玩PVE玩家。

唔追裝、唔課金、獨行俠、鐘意遊山玩水POI睇境多‵

玩開RANGER因為有PET唔駛自己TANK 、從未80LV過好似7X
主力玩na ser
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞